Elektrikler kesildi o dizi TT oldu

Elektrikler kesildi o dizi TT oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi akıllara Revolution dizisini getirdi. Twitter'da Revolution dizisi de bu sayede TT oldu.

Hayatımızın her alanında kullandığımız elektrik, bir günde hayatımızdan temelli çıksa ne olurdu? İşte bu sorudan hareket eden Revolution dizisini gündeme getirdi. Revolution Elektrik kesintisinin ardından Twitter'da TT oldu. nbsp; Revolution, bir Amerikan kıyamet sonrası bilim kurgu televizyon dizisidir. Eric Kripke'nin oluşturduğu dizinin prodüktörlüğünü J. J. Abrams'ın Bad Robot Productions firması NBC televizyonu için yayınlamıştır. Türkiye'de 25 Kasım 2012'de orijinal dilde türkçe altyazı ile CNBC-e'de yayınlanmaya başlanmıştır.

Revolution dizisinin konusu:
Bilinmeyen bir sebepten, dünya üzerinde elektrik ve elektrikle çalışan her türlü alet kullanılamaz hale gelmiştir. Bu olaydan sonraki süreçte hükümetler düşmüş, her şeyini elektrikten sağlayan insanoğlu büyük bir çıkmaza girmiştir. Kesintiden 15 yıl sonrasına geldiğimizde ise, insanlar gruplar halinde veya tek başlarına ilkel yaşam koşulları altında hayatlarını sürdürmektedirler. Halkın "Milisler" olarak adlandırdığı ve başlarında Sebastian Monroe'nun bulunduğu oldukça geniş kapsamlı silahlı bir grup, yönetimi ele geçirmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...