İstanbul Su Kesintisi - İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULA

İstanbul Su Kesintisi - İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULA

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra şimdi de Su Kesintisi yaşanması bekleniyor. İstanbul Su Kesintisi Sorgula, su kesintisi

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra şimdi de Su Kesintisi yaşanması bekleniyor. İstanbul Su Kesintisi Sorgula, su kesintisi .. Türkiye'de kaosa yol açan elektrik kesintisinin sebepleri ortaya çıkmaya başladı. Zaman'a bilgi veren Enerji Yönetimi'nden bir kaynak, İzmir'deki santrallerin devre dışı kalmasıyla sistemde oluşan dengesizliğin sistemi çökerttiğini söyledi.
Sektörden bir kaynak ise, bir aydır elektrik sisteminde dengesizlik yaşandığını, ancak gerekli tedbirlerin alınmadığı için sistemin yetersiz kaldığı bilgisini verdi.

İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULA


SULAR DA KESİLECEK

Öte yandan elektrik kesintileri Türkiye de hayatı durdurdu. İçme suyu barajlarında elektrik kesintisi nedeniyle su pompalanamıyor ve yer yer içme suyu ihtiyacı karşılanamıyor. Jeneratörle çalışan yerler ise her an kesinti riski altında.

İstanbul Su Kesintisi - İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULA

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Yıldırım ve Gürsu ilçelerinde 31 Mart-15 Nisan tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları sebebiyle 1 Nisan Çarşamba günü, 00.30 ile 23.30 saatleri arasında Yıldırım Şirinevler, Hacivat, Erikli, Esenevler, 75. Yıl, Değirmenönü, Demetevler, Karapınar, Çınarönü, İsabey mahalleleri ile Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ve civarında, Gürsu ilçesinde de Yenidoğan Mahallesi ve civarında, aynı zamanda Yıldırım Akçağlayan Mahallesi Uludağ Caddesi ve civarında, 31 Mart Salı günü ile 15 Nisan Çarşamba tarihleri, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirildi.

İstanbul Su Kesintisi - İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...