Ekici'siz Trabzon kayıp

Ekici'siz Trabzon kayıp

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cezalı Mehmet Ekici'den yoksun Trabzonspor, Konya'da varlık gösteremedi.

Ligde kalan haftalarda Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan Trabzonspor, deplasmanda Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak Beşiktaş maçından sonra Konya'da ikinci darbeyi yedi. Kart cezalısı olan Mehmet Ekici'nin yokluğunda hücum organizasyonlarında ciddi sıkıntılar yaşayan bordo-mavililerde, karşılaşmanın ilk yarısında Medjani'yi iki net gol pozisyonuna sokan Özer'in çabaları yetersiz kaldı. İkinci yarıya ise Soner-Erkan değişikliğini yaparak başlayan Yanal'ın bu hamlesi de takımı kendisine getirmedi. 74'te sağ kanattan ceza sahasına giren Torje'nin yerden çektiği şutta top filelerle buluştu: 1-0. nbsp;


Çamdalı'nın burnu kırıldı
Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının ilk yarısında talihsiz bir an yaşandı. 29. dakikada Salih Dursun ile çarpışan Ali Çamdalı kanlar içinde yerde kaldı. Hastaneye götürülen oyuncunun burnunda kırık tespit edildi. Bu pozisyon sonrası iki takım oyuncuları tartışırken hakem Hüseyin Göçek Özer Hurmacı ve Ali Turan'a sarı kart gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...