Bakan Yıldız'dan çarpıcı açıklama! O isim istifa etti

Bakan Yıldız'dan çarpıcı açıklama! O isim istifa etti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Enerji Bakanı Taner Yıldız geçen hafta yaşanan elektrik kesintisine dair flaş açıklamalarda bulundu. Yıldız, o ismin istifa ettiğini söyledi, işte detaylar

Enerji Bakanı Taner Yıldız geçen hafta yaşanan elektrik kesintisine dair flaş açıklamalarda bulundu. Yıldız, o ismin istifa ettiğini söyledi, işte detaylar.. Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türkiye genelinde yaşanan büyük elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaptı...İncelemelerin ardından bir netice ulaştık. pek çok olumsuzluğun bir araya gelmesi kuşkularımızı arttırmıştı. Toplam 7 hattın üzerinde şu veya bu gerekçe ile devre dışı kalıyor. Dolayısı ile doğu ile batının bağlantısı kopuyor. Bu işlem 12 saniye içerisinde domino etkisi şeklinde gerçekleşiyor. Kesinti hatlarımızda yaşanan bir arıza üzerine başlıyor. teknik bir arıza olmakla beraber bir işletim hatası olduğunu da bize düşündürüyor. Dışarıdan bir saldırı var mı bunu da ayrıca araştırıyoruz.Başından beri tüm ilgili arkadaşlar hakkında soruşturma başlattık. TEİAŞ genel müdürümüz kendini sorumlu tutarak istifa etmiş bulunuyor.

Kemal Yıldır kimdir? 1958 yılında Akşehir'de (Konya) doğdu. 1981 yılında İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1977 yılında özel sektörde çalıştı. 1981 yılından itibaren de sırasıyla, TEK, TEAŞ ve TEİAŞ'ta İletim Hatları Proje Daire Başkanlığında Mühendis, Orta Anadolu Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü Ankara Röle Ölçü Aletleri Müdürlüğünde Mühendis, Başmühendis, Müdür olarak görev yaptı. Tesis ve İşletme Grup Müdürlüklerinin 04.08.2003 tarihinde aynı çatı altında birleştirilmesi sonucu kurulan 8. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğüne–ANKARA Grup Müdürü olarak atanmıştır. 22.01.2007 tarihinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş.' ye Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ataması yapılmıştır. 19.10.2009 tarihinde vekâleten getirildiği Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, 23.08.2010 tarihinde asaleten atanmış olup, halen bu görevine devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...