Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıda 2 kişiye gözaltı!

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıda 2 kişiye gözaltı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Son dakika! Rizespor'u 5-1 yendikleri maçın ardından havalimanına dönen Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda 2 kişi gözaltına alındı.

Fenebahçeli futbolcuları taşıyan otobüs, Rize maçının ardından havalimanına silahlı saldırıya uğramıştı. Otobüsün şoförü yüzünden yaralanmıştı. Konuyla ilgili az önce son dakika gelişmesi oldu. Saldırıya dair 2 kişi gözaltına alındı, işte o haberin detayları...Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, düzenlediği basın toplantısında, sarı-lacivertlileri taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyla ilgili, sabaha doğru iki kişi üzerine yoğunlaştıklarını belirterek, "Rize'den intikal eden konvoyda bir kişi, bir kişi de silahlı saldırıyı yapan kişi yönünde bulgular vardı. Bu kişileri aldık, delillerle bulgular ve diğer ilk emareler, iki kişiyi doğruluyor" dedi.Bu arada gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S(38) ile Emre A(27) olduğu öğrenildi.Kafileyi taşıyan otobüse eşlik eden konvoyun içinde bulunduğu belirtilen şüphelilerden birinin, saldırıya uğrayan otobüs ve olay yerini cep telefonuyla görüntülediği tespit edildi.Sürmene Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şüphelilerden birinin Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildiği, diğerinin de getirilmesinin beklendiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...