Sevgi sınır tanımıyor

Sevgi sınır tanımıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

234 santim boyuyla dünyanın en uzun üçüncü kişisi olan Joelison Fernandes da Silva (28), boyu boyuna uygun olmasa da sonunda aşkı buldu.

Boyundan dolayı ömrünün yarısını evde gizlenerek geçiren Brezilyalı genç, kendisinden 82 santim kısa bir sevgili buldu. İnternetten tanışıp evlendiği Evem Medeiros isimli Brezilyalı kadın 152 santim boyuyla ancak Joelison'un beline geliyor. Boyları arasındaki uçurum, çiftin sevgisine engel olamadı.
Jigantizm (devlik) hastası olan Joelison, çocukluğundan itibaren hızla boy atmış ve alay edilmesi sebebiyle okulu bırakarak yıllarca Parabia'daki evlerine kapanmış. Joelison, "Evem'e ilk görüşte aşık oldum. Boyunun hiç önemi yok" diyor. Çiftin boy farkı görenleri de şaşkınlık içinde bırakıyor ama genç aşıklar buna aldırmıyor.
Joelison'un annesi Ivanilde Fernandes da Silva da oğlundaki hızlı büyümenin daha bebekliğinde başladığını, ona habire yeni ayakkabılar almak zorunda kaldığını söyledi.
Joelison'un hipofiz bezinde sürekli büyüme hormonu salgılanmasına yol açan iyi huylu bir tümör olduğu bildirildi. Bu tümörün 2007'de ameliyatla alınmasıyla büyüme yavaşladı.
Evem de boy farkının önceleri kendisini de endişelendirdiğini ama şimdi tamamen normal bir hayat yaşadıklarını söyledi.
Büyümesinin kontrol altına alınması için halen tedavi görmeye devam eden Joelison, "Benim için en ilginç şey, biriyle yüz yüze gelmektir. Bu duyguyu en son çocukluğumda yaşamıştım" diyor.
Sevgi sınır tanımıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...