Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi! Survivor All Star'da adaya kim veda edecek? Survivor'da SMS'lerde bu haftanın birincisi Hasan oldu Nadya Özlemi seçtim ve Özlem elendi

Survivor'da SMS'lerde bu haftanın birincisi Hasan oldu.... nbsp;Survivor All Star'da adaya kim veda edecek? Survivor Hasan birinci oldu? Bozok mu veda edecek? Bireysel dokunulmazlık ödülünden sonra konsey için toplanan Gönüllüler, aralarından gitmesini istediği isimleri yazdılar. 8 kişi kalan Gönüllülerde, 4 Bozok, 4 Hasan ismi çıktı. Buna göre, bu akşam gerçekleşecek olan ada konseyinde halk tarafından en çok oyu alan yarışmacı bir isim daha söyleyecek ve eleme 3 kişinin arasında gerçekleşecek. Sms'lerde ise en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda eden isim olacak.

nbsp;Son 10 yılın en iyilerinin olduğu yarışma nbsp;Survivor All Star'da bu akşam bir isim adaya veda edecek. Peki nbsp;elenen nbsp;isim nbsp;kim nbsp;olacak? Adaya kim veda edecek? Hepsi bu akşam TV8'de olacak! Yayını kaçırdıysanız tg.com.tr adresimizden heyecanla izlediğiniz Survivor All Star'da kimin elendiğini öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR ÖZLEM KİMDİR?

ÖZLEM ÇALIN BİYOGRAFİSİ nbsp;

2015 yılı Survivor All Star yarışmacısıÖzlem Çalın, 16 Mart 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO) Antrenörlük bölümünden mezun oldu. Tenis antrenörlüğü öğrenimi öncesinde uzun yıllar profesyonel olarak voleybol oynadı. Fenerbahçe'de voleybol oynarken sakatlandığı için voleybola veda etti. Özlem Çalın, voleybola Epirden Beach Volley'de yetişti ve yıllarca plaj voleybolu oynadı, takım kaptanlığı yaptı.Özlem Çalın, ayrıca yüzme, hentbol ve atletizmle ilgilenmektedir.


nbsp;

ÖZLEM ÇALIN

Doğum tarihi : 16.Mart.1982

Özlem Çalın kaç yaşında : 33

Kilo amp; Boy :

Burcu : Balık

Meslek : Sporcu

Özlem Çalın doğum yeri : İstanbul

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;


Özlem Çalın, 2007 yılında Panama'da yapılan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışmasında Aslanlar takımındaydı. Bu yarışmada Taner Özdeş birinci olmuştur.


TV8 İZLE - SURVİVOR CANLI İZLE

Pascal Nouma bebeğini ilk kez Survivor'da gördü! nbsp;TIKLA


Önce ödül oyununu daha sonra dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bu haftayı başarısızlıkla sonuçladı. Bunun üzerine aralarından bir kişiyi elemek zorunda kalan ünlüler geçtiğimiz gün ada konseyi yaptı ve Bozok ile Hasan'ın adını yazdı. Gönüllülerin bu seçimi izleyiciyide şaşırttı, çünkü geçen hafta halk oylamasında Hasan birinci gelmiş ve Taner'in elenmesine neden olmuştu. Bu hafta ise kafaları karıştıran bir seçimle Hasan elenme adayı olarak karşımıza çıktı. Hasan halk oylamasında en çok desteği alırsa otomatik olarak elenmekten kurtuluyor ve kendisi bir aday seçiyor. Oylarda o yarışmacının arasında gerçekleşmiş olacak.
Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN
Survivor'da büyük şok! Birbirlerine girdiler
Survivor All Star'da ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımında kavga çıktı. Bozok, Hasan'a küfür etti. Survivor'da neler yaşandı? İşte detaylar... Survivor All Star'da ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımında kavga çıktı. Bozok, Hasan'a küfür etti. Survivor'da neler yaşandı? İşte detaylar... Survivor'da gönüllülerden Bozok, Hasan'a ağır sözler kullandı. Bozok nbsp;Hasan'ın üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarından Turabi, Bozok'u bağır ama vurma diye destekledi.


SURVİVOR ALL STAR-37. BÖLÜM TIKLAYIN
Survivor yarışmasının 21 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Ödül olarak lahmacun ve sevdiklerinden gelen fotoğraflarının verileceği ödül oyunu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmada 8-4 geriye düşen ünlüler takımı müthiş bir geri dönüş yaparak oyunu 10-9 kazanmayı başardı. Dokunulmazlık oyununundan sonra üst üste iki ödül oyununu da kazanmayı başaran ünlüler takımı büyük bir yükselişe girerken, gönüllüler takımı ise birbirine girdi. Kaybedilen oyun sonrasında Bozok takım arkadaşları Hasan ve Begüm'ü sert bir dille suçladı. Begüm ve Hasan'ın yaptığı hatalar yüzünden kızının fotoğrafını göremeyeceğini söyleyen Bozok çok ağır sözler söyledi. Begüm'e sert bir şekilde bağırdıktan sonra Hasan'ı suçlayan Bozok, Hasan'ın üzerine yürüdü. Hasan'ın uslubuna dikkat etmesi için uyardığı Bozok küfür ederek Hasan'ın üstüne yürüdü ve sözlerinden geri dönmedi. Ancak araya takım arkadaşları Turabi ve Hilmicem girerek Bozok'u uzaklaştırdı. Yaşanan kavga sonrasında Bozok'un suçladığı Begüm ağlarken, Acun Ilıcalı Bozok'u sözlerinden dolayı uyardı. nbsp;


DOKUNULMAZLIK NADYA'NIN
Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüller arasında gerçekleşen oyunda kızlar cephesinde Nadya, erkekler cephesinde ise Turabi birinci geldi. Turabi ve Nadya'nın arasında geçen bireysel dokunulmazlık ödülünü ise Nadya kazanarak elenme heyecanından kurtuldu. nbsp;


ELEMEYE KALAN İSİM BELLİ OLDU
Bireysel dokunulmazlık ödülünden sonra konsey için toplanan Gönüllüler, aralarından gitmesini istediği isimleri yazdılar. 8 kişi kalan Gönüllülerde, 4 Bozok, 4 Hasan ismi çıktı. Buna göre, bu akşam gerçekleşecek olan ada konseyinde halk tarafından en çok oyu alan yarışmacı bir isim daha söyleyecek ve eleme 3 kişinin arasında gerçekleşecek. Sms'lerde ise en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda eden isim olacak.

Survivor'da Hakan ile Anıl'ın tartışması olay oldu!
Survivor All Star'da dün akşam adadan nbsp;elenen isim nbsp;belli oldu. Konseye çıkan Ünlüler takımı arasında gergin başlayan eleme heyecanı tartışmalarla son buldu. Geçtiğimiz akşam konsey yapan ünlüler takımı adadan gitmesini istedikleri iki ismi Berna ile nbsp;Merve Oflaz'ı yazdılar. İkisi arasında gerçekleşecek olan oylamada SMS'lerde yani halk tarafından en çok destek alan Anıl, Hakan'ın ismini söyledi. Hakan'ın ismini duyan Gönüllüler takımından Turabi ve Hilmicem, 'İşte bu' diyerek sevindiklerini belli etti. Fakat Hakan kendi ismini duyunca Anıl'a çok ağır kelimeler sarfetti; 'Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti" diye sitemkar bir konuşma yaptı.

ANIL İLE HAKAN TARTIŞTI İŞTE O ANLAR

Ada konseyinde Anıl ve Hakan arasında büyük gerginlik!

Survivor All Star'ın 32. bölümünün ada konseyinde Anıl'ın halk oylamasında birinci olmasının ardından Hakan'ın ismini elenme adayı olarak söylemesi, bu ikilinin arasında gergin bir tartışmanın yaşanmasına neden oldu.

Survivor All-Star'da önce aday isimler söz aldı. Berna "Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hasta oldum, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem aday gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan'la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum" diye açıklama yaptı. Merve Oflaz da "Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum" dedi.

SURVIVOR ALL-STAR'DA ANIL BİRİNCİ OLDU

nbsp;Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu. Anıl, aday gösterdiği ismi "Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan'ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan" sözleriyle açıkladı. Turabi ve Hilmicem, Hakan'ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce "İşte bu" dedi. Kararı duyan Hakan "Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti" diye sitemkar bir konuşma yaptı.

nbsp;ELENEN YARIŞMACI MERVE OFLAZ OLDU

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan giden yarışmacı oldu. Serenay, MerveOflaz'ın gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Survivor 2010 Kızlar Erkekler yarışmasının birincisi Merve Oflaz, büyük ödülü kazandıktan sonra ünlendi, Önce reklam filmlerinde yer alan Oflaz, daha sonra dizi setlerine girerek ekrandaki yerini aldı. nbsp;

Merve Oflaz, Survivor'ın ilk ve tek bayan şampiyonu olma ünvanını elinde bulunduruyor. Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu Survivor Erkekler Kızlar'ın finalinde İhsan ile yaşadığı kıyasıya yarış milyonları ekranlara kitlemişti. Meve Oflaz, Survivor All Star'da adaya bu hafta veda etti. Peki Merve Oflaz kimdir? Merve Oflaz, 1988 İstanbul doğumludur. Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Merve Oflaz, 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. Merve Oflaz, 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur. Merve Oflaz, 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.

Merve Oflaz'ın rol aldığı yapımlar

2011 Muhteşem Yüzyıl Ayşe Hatun Konuk oyuncu

2012 Kalbim 4 Mevsim Aslı Başrol

2014 Not Defteri İclal Ana karakter

2014 Güzel Köylü Oya Konuk oyuncu

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

Survivor All Star'da yarış devam ediyor. 15 Nisan Survivor Kim Elendi merak konusu. Survivordan kim elenecek bu akşam öğreneceğiz. Ünlüler takımında gerginlik devam ediyor. Doğukan ve Berna tartışıyor. Araya diğer yarışmacıların girmesiyle ikiliyi ayırıyorlar. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ise konsey stresi var.Survivor All Star'da ada konseyinde Acun Ilıcalı yarışmacılardan Sahra'ya hiç beklenmedik bir cevap verdi. Gönüllüler takımında yer alan Sahra, Özlem'le olan ilişkisini anlatırken kullandığı sözlere Acun Ilıcalı'dan sert bir yanıt geldi. nbsp;Sahra 'Biz Özlem'le insan olduğumuz için edeplice anlaştık' derken, Acun Ilıcalı 'Yeni mi insan oldunuz? 4-5 hafta birbirinize demediğiniz kalmadı' diyerek hem Sahra'yı hem diğer yarışmacıları şaşırtan bir çıkış yaptı. nbsp;

MERVE OFLAZ KİMDİR?

23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Merve Oflaz , ilköğretimini Nurşen Fuat Özdayı İlkokulu'nda tamamladı. Çengelköy Lisesi mezunu olan Merve Oflaz, lise hayatında çok başarılı bir öğrenci olamamıştır. Yabancı dil bölümünü seçen Merve, İngilizce Öğretmenliği'ni hedeflese de bu hedefine ulaşamamıştır. En büyük hayali ise pilot olmaktı, ancak bunda da başarılı olmamıştır.

- Merve Oflaz Boyu: 1.68 m.

- nbsp;Merve Oflaz Kilosu: 53 kg.

Beykoz'da büyüyen Merve Oflaz, denizle hep iç içe bir yaşam sürdürmüştür. Dalyan Club'da antrenörlük yapmaya başlamıştır. Marmara Üniversitesi'nin Akademi Sınavı'na girmiş ve başarılı olmuştur. Yüzme ve tenisle uğraşan Merve Oflaz'ın hobileri arasın paten kaymak ve açık hava sinemaları da yer almaktadır.

2010-2011 sezonunda Survivor Kızlar – Erkekler yarışmasını kazandıktan sonra hayatı değişmiştir. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizinde Ayşe Hatun karakteriyle oyunculuğa merhaba demiştir. 2012 yılında Kalbim 4 Mevsim adlı dizide Aslı karakteriyle başrol oynamıştır. 2014 yılında Not Defteri isimli dizide de İclal karakteriyle başrol oynamıştır. 2014 yılında sevilerek takip edilen Güzel Köylü adlı dizide Oya karakteriyle konuk oyuncu olarak hayranlarının karşısına çıkmıştır.

12 NİSAN ÜNLÜLER ADA KONSEYİNDE YAZILAN İSİMLER

Survivor HAKAN, "BERNA" yazdı, Survivor ANIL, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor DOĞUKAN, "BERNA" yazdı Survivor PASCAL, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor SERENAY, "Göstermedi" nbsp;Berna Olabilir Survivor Merve Aydın, "MERVE OFLAZ" yazdı, Survivor MERVE OFLAZ, "BERNA" yazdı, nbsp;Survivor BERNA, "Göstermedi" nbsp;Merve Oflaz olabilir

TV8 SURVİVOR KİM ELENDİ - İZLE nbsp;

TV8 CANLI YAYIN AKIŞI nbsp;

Dünya'nın en çok izlenen programlarından biri olan ve Türkiye'de de büyük beğeni toplayan "Survivor All star" Yarışmalarında büyük bir skandal patlak verdi. Yarışmaya katılan ünlülerin tehlikeli sahnelerde dublör kullandığı ortaya çıktı. İspanya'dan bu yarışmaya katılan ve Honduras ülkesinde çekilen görüntülerde 16 ünlü İspanyol'un sakatlanmamak için yerli halktan kişilerle anlaşmalar yaptığı öğrenildi. İspanyol basınına açıklama yapan dublörler ünlülerin tehlikeli sahnelere yanaşmadığını bazılarının ise çamura girmeyi bile tahammül edemediğini söylediler. Üzerine geçirdikleri ünlülerin isimlerinin yazdığı tişörtlerle sırasını bekleyen dublörlerin aynen asılları gibi bir süreliğine kampa alındığı ve burada kendilerine hayatta kalma dersleri verildiği belirtiliyor. Televizyon eleştirmenleri Survivor'ın İspanyol versiyonunda çıkan bu skandalın dünyanın diğer ülkelerdeki programcılarına da sıçrayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü yarışma Türkiye'de de yayınlanmakta. nbsp;

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

Survivor 2015 All Star nbsp;adasında nbsp;kim elendi nbsp;diye beklenirken Berna Canbeldek krizi çıktı. 12 Nisan Survivor ada konseyinde elenmek üzere adı yazılan Berna büyük olay çıkardı.Survivor All Star 'da ada konseyi sonrasında ünlüler takımının bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak bölümünde büyük olaylar var. nbsp;Survivor 2015 nbsp;ada konseyinde elenmek üzere adı yazılan isimlerden Berna kriz çıkardı. Gece yarısı Doğukan Manço ile büyük bir kavga eden Berna ortalığı birbirine kattı. Merve Oflaz ile birlikte yarın elemeye çıkacak olan Berna 'nın bu kavgası gecenin olayı olacak. nbsp;

Survivor'da büyük şok! Berna o isme küfür etti

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

Survivor'da tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Ünlüler takımından Doğukan ve Berna arasında gerginlik yaşandı. Berna Doğukan'a küfür etti..Survivor'da tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Ünlüler takımından Doğukan ve Berna arasında gerginlik yaşandı. Berna Doğukan'a küfür etti. TV8 ekranlarının en iddialı yarışması Survivor All Star'da tansiyon yükseldiTv 8 ekranlarında reyting rekorları Kıran Survivor All Star 13 Nisan Pazartesi nbsp;Gecesi yayınlanacak son bölümde tansiyon yükseliyor. Ünlüler takımından Doğukan ve Berna arasından gerginlik yaşanıyor. Survivor 30. bölümü yayınlandı. Ada da neler yaşanacak?

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

TV8 YAYIN AKIŞI - 14 NİSAN

14 Nisan 2015 Salı tarihinde TV 8 ekranlarında yayınlanacak programların listesine öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz. 14 Nisan 2015 – Salı TV 8 YAYIN AKIŞI 00:15 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ütopya 01:15 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; İşte Benim Stilim 03:15 nbsp;Magazin nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;Aramızda Kalmasın 05:00 nbsp;Yemek nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ver Fırına 07:00 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Oynat Bakalım 08:00 nbsp;Magazin nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;Aramızda Kalmasın 10:30 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ütopya 11:45 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ütopya Panorama 13:15 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ver Fırına 15:30 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; İşte Benim Stilim 20:30 nbsp;Yarışma nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Survivor All Star

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

Survivor All Star'dan sürpriz karar

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star bundan sonra haftada beş gün ekrana gelecek! Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda bu sezon son on yılın en iyileri yarışıyor. Program cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri ekrana geliyordu. Program artık haftada beş gün ekrana gelecek. Elenen ismin belli olduğu konsey artık çarşamba akşamları da ekrana gelecek. Survivor'ın çarşamba günü yayınlanmasıyla birlikte Diriliş, Güzel Köylü ve Poyraz Karayel dizilerinin nasıl etkileneceği merakla bekleniyor. Diriliş AB'de 1. olurken Total'de Güzel Köylü 1. Poyraz Karayel 2. oluyordu. Reyting rekortmeni Survivor All star'ın gelmesiyle bu sıralamanın değişeceği tahmin ediliyor. nbsp;

Survivor Kim Elendi Adaya kim veda etti ---- Survivor'a veda isim Özlem Çalın Kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...