Hayranlarına müjde! Meryem Uzerli kamera karşısında

Hayranlarına müjde! Meryem Uzerli kamera karşısında

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Muhteşem Yüzyıl'da ki rolüyle gönüllere taht kuran Meryem Uzerli, yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Uzerli, çekim de zor anlar yaşadı.

Muhteşem Yüzyıl'da ki rolüyle gönüllere taht kuran Meryem Uzerli, yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Uzerli, çekim de zor anlar yaşadı. İşte detaylar... Orion Film Stüdyoları'ndaki çekimlerde oyuncu, senaryo gereği mutfağa girdi. Uzerli'ye saç uzmanı Jamal Hammadi eşlik etti. Çekimler dün Sabah saatlerinde Uzerli'nin kaldığı Tarabya Oteli'nin önünde devam etti. nbsp;Oyuncu, 100 metrelik koşma sahnesini defalarca tekrarladı. Uzerli'nin çekimler boyunca, otel çalışanlarını, kızı Lara'nın görüntülenmemesi konusunda uyardığı öğrenildi.


Yeni sezonda yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına geçecek olan Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'I Meryem Uzerli, 'Doğanın Enerjisi' adlı Elidor ürününün reklam filmi için kamera karşısına geçti.
Hayranlarına müjde! Meryem Uzerli kamera karşısında

Hürrem Sultan mutfağa girdi
İki gün boyunca devam eden çekimlere set saatinde hazır olan Uzerli, dakikliğiyle takdir topladı. Günlük hayattan esinlenilerek hazırlanan reklam filmi senaryosu gereği mutfağa giren Uzerli'ye dünyaca ünlü saç uzmanı Jamal Hammadi eşlik etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...