Dilan Çitak: İbrahim Beyle konuşuyoruz

Dilan Çitak: İbrahim Beyle konuşuyoruz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şarkıcı Dilan Çitak, babası İbrahim Tatlıses ile görüştüğünü, imkanı olsa Amerika'ya ziyaret etmek için gitmek istediğini söyledi.

Tatlıses'in kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Çıtak, yıllardır konuşmadığı ünlü sanatçıyla görüşmeye başladıklarını söyledi. Yeni sevgilisi Levent Dörter ile gittiği Nişantaşı'nda görüntülenen genç şarkıcı, tedavisine Amerika'da devam eden Tatlıses'le mesajlaştıklarını açıkladı: "Konuşuyoruz. Sık sık olmasa bile arada bir mesajlaşıyoruz. Onun iyi olmasını istiyorum. Kötü bir şey yok aramızda. Gerçekten zamanım olsa, Amerika'ya yanına da gitmek isterim."




Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in bir an önce sağlığına kavuşup Türkiye'ye dönmesini istediğini de dile getirdi: "Türkiye için çok önemli biri. Güzel ve önemli bir ses. En yakın zamanda tekrar aramıza ve sahnelere dönmesini temenni ediyorum."




NE YAPALIM ABİ ADAM İMPARATOR
Dilan Çıtak, "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak gündeme gelmesinin kendisini rahatsız edip etmediği sorusuna şöyle yanıt verdi: "Mevzu şu; ben de şarkıcıyım, İbrahim Bey de şarkıcı, İdo da şarkıcı. İstiyoruz ki herkes yaptığı işle anılsın. Ama ne yapalım abi, adam imparator." Çıtak, Tatlıses'le müzikal işbirliği yapmayı istediğini de söyledi: "İbrahim Bey'le düet yapmayı isterim. İdo'yla da olabilir." Dilan Çıtak, 1 haftadır aşk yaşadığı şarkıcı Levent Dörter'le gittiği Nişantaşı CookShop'ta görüntülendi.


DİLAN ÇİTAK KİMDİR?
İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 İstanbul doğumlu. Tüm hayatı boyunca tıpkı İbrahim Tatlıses gibi müzikle tam entegre bir yaşantısı oldu. Halen de öyle devam ediyor hayatına..


Ancak ismi "gönüldaş" anlamına gelen Dilan için "Tatlıses" soyadı ile tüm benzerlik bu kadarla sınırlı değil. Dilan Berklee Müzik Akademisi'nde eğitim aldı, Amerika'da uzun süre kaldı. Burada işte Tatlıses'in oğlu İdo ile yolları çakışıyor. Çünkü tıpkı bir dönem Dilan'ın olduğu gibi İdo da şimdi Berklee'de müzik eğitimi alıyor.


DİLAN ÇITAK'IN MÜZİK KARİYERİ


Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı


2007'de mezun oldu ve Müjdat Gezen konservatuarında batı müziğini kazanarak eğitimine basladi ve bitirdi.


2011'de dil ve muzik egitimi icin Amerika'ya gitti. "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan ceşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. (Harper's Ferry,Wally's Cafe,939 Cafe). Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"dan mezun Amerikali bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Bir yıllık dil ve müzik eğitimi sonrasında Türkiye'ye dönüş yapti. İTÜ İngilizce müzikoloji bolümünü kazanarak eğitimine bu alanda devam ediyor.


Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan SOUL SENSATION band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkilar" projesinde de vokal olarak yer alıyor.


Kendisi gibi müzisyen olan Yiğit Çıtak ile evliliği sonrası onun soyadını almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...