İşte Benim Stilim'de elenen isim Elçin oldu

İşte Benim Stilim'de elenen isim Elçin oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün akşam eleme gecesi olan İşte Benim Stilim'de izleyiciler ilginç sahnelere tanık oldu. İşte stil yarışmasında elenen isim....

İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim'de elenen isim bakın kim oldu? iste benim stilimde kim elendi. nbsp;İşte Benim Stilim'in elenenen yarışmacısı Elçin Kaydibi... Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu'nun jüri koltuğuna oturduğu Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı İşte Benim Stilim TV8'de yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde başarı gösteren İşte Benim Stilim dün akşam bir kez daha eleme yaşadı. Peki sevilen yarışmada elenen isim kim oldu? Yarışmacılar çoğunlukla Tümay'ın ismini vererek birinci aday oldu. Jüri ise tarzını beğenmediği ve az puan verdiği Elçin'i elemeye çıkardı. İkisi arasında gerçekleşen elemede bakın kim veda etti. İşte detaylar....


Elçin Kayadibi ile Tümay arasında gerçekleşen elemede jüri üyeleri Elçin'den yana oyunu kullandı ve İşte Benim Stilim'e veda etti.


İşte Benim Stilim klasik haline gelen eleme gecesi, dün gece yapıldı. Yapılan eleme gecesine konuk olan Mahmut Tuncer, sempatik tavırları ile geceye renk katarken, geceden şarkı ve türküler eksik olmadı. Oynadığı reklam filmindeki baba karakteri ile geceye katılan ve esprileri de izleyenleri kahkahalara boğan Mahmut Tuncer, çıkardığı son şarkıları da sevenleri ile paylaştı. Özellikle gecede, Mahmut Tuncer'in sanat alanına giriş yaptığı ilk şarkıyı söylemesi ile birlikte, gecede özel anlar da yaşandı.


İşte Benim Stilim
Şarkıların yanında, Mahmut Tuncer'in Nur Yerlitaş ile olan diyalogları da izleyenleri güldürdü. Gece her ne kadar böylece eğlenceli bir şekilde başlasa da eleme sonrasında bir yarışmacının yarışmaya veda etmesi ile birlikte, stüdyoda duygusal anlar yaşandı.


Her hafta yarışma için seçilen konsept, bu haftaki eleme gecesinde eski yıllara dönüş oldu. Bir zamanlar, 60,70,80 ve 90'lı yılların tercih edildi. Pek çok yarışmacı, tercih ettiği abartılı kıyafetler nedeniyle jüriden eleştiri alırken yarışmada, yarışmacılar arasındaki gerilimyine ekran başındakilere heyecanlı anlar yaşattı.
İşte Benim Stilim'de elenen isim Elçin oldu

İşte Benim Stilim'de bir eleme gecesi daha geride bırakılırken, jüri koltuğunda oturan Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez modaya dair pek çok ipucunu ve özel kombinleri izleyenler ile paylaşarak moda konusunda paylaşımlarda bulundu.


Eleme gecesi sonrasında, en az yıldızı alarak otomatik olarak eleme için oylamaya çıkan isim Elçinolurken, yarışmacılar arasında da oylama yapıldı. Hangi ismin elemeye çıkması için yapılan oylamada en çok oy Tümay'a verildi. Böylece oylamaya çıkan iki isim Tümay ve Elçin şeklinde oldu.


Jüri tarafından verilen oylar sonucunda daha fazla oyu alan isim Elçin Kayadibi olurken, Tümay yarışmada kalmaya hak kazandı. Böylece Elçin Kayadibi yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Kararın açıklanması ile birlikte stüdyoda göz yaşları tutulamazken, yeni haftaya yeni umutlarla başlanması için bir günlük ara verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...