İşte Benim Stilim'de elenen isim Tümay Tali oldu!

İşte Benim Stilim'de elenen isim Tümay Tali oldu!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de bu hafta bir kişi daha elendi. Elenen isim ise çok tartışılan Tümay Tali oldu. İşte haberin detayı

İşte Benim Stilim'de dün akşam yine eleme heyecanı vardı. Konuşmalarıyla ve sürekli bir tartışma halinde olan Tümay Tali elendi. Jüri üyesinin karşısında ise Şilan ve Tümay vardı. Jüri üyesi elenmesini istediği kişi Tümay oldu. İşte detaylar.... TV8'de ekranlara gelene 'İşte Benim Stilim'de' dün gece eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesi sonrasında yarışmaya veda eden isim Tümay Tali oldu. İşte Benim Stilim'de yarışmacılar yerli ve yabancı ikonları canlandırdılar. Performansların ardından jüriden en az puanı alan isim Şilan Makal oldu. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonrasında ise Tümay Tali elenmek üzere jürinin karşına çıktı. Tümay jüriden çok sert eleştiriler alırken konuk jüri Işın Karaca dahil 5 jüri üyesi de Tümay'ın ismini verince bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu.
İşte Benim Stilim'de elenen isim Tümay Tali oldu!

TÜMAY TALİ KİMDİR?
Tümay Tali kimdir; merak edenlere boyu, kilosu, evli mi, bekar mı hayatı biyografisi haberimiz içerisinde yer almaktadır. İşte Benim Stilim 3.sezon yarışmacıları hakkında merak ettikleriniz haberimizde.. Geçtiğimiz haftalarda jüri ile tartışması ile gündeme gelen Tümay Tali; elenmekten son anda kurtuldu. Kemal Doğulu'nun "özürünü kabul ediyorum" demesi ile yeniden gülümseyen başarılı yarışmacı günler sonra ilk kez gülümsemişti. İşte Benim Stilim'de 3.sezon yarışmacılarından olan Tümay Tali; Kemal Doğulu ile bir tartışma yaşamıştı. Doğulu "ağzınla kuş tutsan artık benim için tarz olmayacaksın" bile demişti. Yarışmaya Frankfurt'tan katılan Tümay; diğer yarışmacılar ile olan tutumları ile ön plana çıkan bir yarışmacı oldu. Sanatçı bir ailenin evladı olan Tümay; sosyal medyada çok sayıda takipçiye sahip. Yarışmacının kişisel bilgileri net olarak paylaşılmasa da güzelliği ile ön plana çıkan başarılı bir yarışmacı olması ile tanınıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...