Gündem - Gündem
14 dakika önce

Yargıtay'da bilmece sürüyor! Başkan, seçimin 35. turunda da seçilemedi

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 35. tur oylamasında da hiçbir aday seçilme yeterliliğini sağlayamadı.
 - Kaybolan adam için komandolar devrede
27 dakika önce

Kaybolan adam için komandolar devrede: Dikkat çeken plaka detayı

Antalya'da 19 gün önce kaybolan 51 yaşındaki Fetullah Kaya için komandolar devreye girdi. Aramalarda Kaya'nın kaybolduğu gün kullandığı motosikleti bulunurken incelenen motosikletin plaka yazılarının ise tamamen silik olduğu dikkatlerden kaçmadı. 
 - Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı
44 dakika önce

Dervişoğlu'ndan İyi Parti'den ayrılanlara çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisiyle yolları çeşitli sebeplerle ayrılanlara seslendi, "İyi Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin yaralarımızı birbirimize sarılarak saralım. Gelin, küskünlükleri sonlandıralım" ifadelerini kullandı. Dervişoğlu, yeni anayasa tartışmalarıyla ilgili de 'Türkiye'nin gündemi değil' değerlendirmesinde bulundu.
 - 17 yaşındaki çocuk hakkında yeni gelişme
58 dakika önce

Okuldan atılan öğrenci müdürü öldürmüştü: 17 yaşındaki çocuk adliyeye sevk edildi

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 - Yorumlara 4 metrelik ekmekle cevap verdi
1 saat 3 dakika önce

Sosyal medyada gündem oldu, yorumlara 4 metrelik ekmekle cevap verdi

Sivas'ta ürettiği ekmeklerle adından söz ettiren ekmek ustası, sosyal medyadan hakkında yapılan yorumlara ve “Niye 3.80 de 4 değil” sorularına ürettiği 4 metrelik ekmekle cevap verdi.
 - Kuzey Marmara otoyolunda panik!
1 saat 9 dakika önce

Kuzey Marmara otoyolunda panik! Yolda giderken bir anda alevlere teslim oldu

Pendik Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki bir minibüs alevlere teslim oldu. Alevler kontrol altına alındı, minibüs kullanılamaz hale geldi.
 - Ablasını öldüren çocuğun ifadesinden skandal sözler
1 saat 19 dakika önce

15 yaşındaki çocuk ablasını öldürmüştü: İfadesinden skandal sözler çıktı

Ankara’da ruhsal problemler yaşadığı iddia edilen 15 yaşındaki çocuğun, kendisinden bir yaş büyük ablasını sırtından bıçaklayarak öldürülmesine ilişkin soruşturmada verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde “Her evden kaçtığında başka bir erkek arkadaşının yanına gittiği için bıçaklamayı planlıyordum” dediği öğrenildi.
 - Fabrika sahibinin feci ölümü saniye saniye kameralarda
1 saat 30 dakika önce

Pres makinesine sıkışmıştı: Fabrika sahibinin feci ölümü saniye saniye kameralarda

İzmit'te pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
 - Öğretmenler iş bırakıyor!
2 saat 14 dakika önce

Okuldan atılan öğrenci müdürü öldürmüştü! Dehşete düşüren olay sonrası öğretmenler iş bırakıyor

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, 5 ay önce okuldan atılan Irak uyruklu bir öğrenci tarafından dün silahla öldürülmüştü. Dehşete düşüren olay sonrası Türk Eğitim-Sen'den iş bırakma kararı geldi. Sendikaya bağlı öğretmenler yarın ilk derse girmeyecek, cuma günü ise tamamen iş bırakacaklar. Öğretmenler perşembe günü okullarda, cuma günü ise il milli eğitim müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak "Öğretmene şiddete hayır" diyecek.
 - Parmağındaki morluğun sırrı çözüldü
2 saat 21 dakika önce

Cem Garipoğlu'nun parmağındaki morlukların sırrı çözüldü

Münevver Karabulut cinayetindeki şüpheleri bitirmek için ortaya çıkan Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde tartışılan 'morluklar'ın sırrı çözüldü. Garioğlu'nun ellerindeki morlukların sebebinin parmak izi çalışması yapıldığı sırada kullanılan mürekkep olduğu belirlendi. 
 - İstanbul Valisi açıkladı: 2024'ün ilk 4 ayında 576 operasyon
2 saat 45 dakika önce

İstanbul Valisi açıkladı: 2024'ün ilk 4 ayında 576 operasyonda bin 256 şahıs yakalandı

İstanbul Valisi Gül, “Bu yılın ilk dört ayında terör örgütlerine karşı yapılan 576 operasyonda bin 256 şahıs yakalandı. 1’i bombalı, 1’i silahlı olmak üzere DEAŞ tarafından planlanan 2 terör eylemi engellenmiştir” dedi. Vali Gül, mali suçlarla ilgili yapılan operasyonlarda yaklaşık 51 milyon 660 bin TL kamu zararının engellendiğini açıkladı.
 - İki çocuğu istismar edip serbestçe dolaşıyordu!
2 saat 52 dakika önce

İki çocuğu istismar edip serbestçe dolaşıyordu! Taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Denizli'de 2013 yılında M.O. isimli adam, komşusunun 5 ve 4 yaşındaki çocuklarını istismar ve işkence etti. M.O. hakkında verilen 22,5 yıl hapis cezası kararı Yargıtay tarafından bozuldu, sanık sadece 6 ay cezaevinde kaldı. Yeniden yargılanma kararı verilen sanığın kendi öz yeğenine de istismarda bulunması şüphesiyle soruşturma geçirdiği ortaya çıktı. 
 - Böyle vahşet görülmedi!
3 saat 6 dakika önce

Böyle vahşet görülmedi! Komşusunu iple arabaya bağladı, metrelerce sürükledi

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki komşu arasında iki köpek yüzünden başlayan tartışma insanlık dışı vahşetle sona erdi. Ş.T. önce komşusu O.S.'yi darp etti ardından iple aracına bağlayarak metrelerce sürükledi. Sürücü gözaltına alınırken akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen O.S. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
 - Taraftarlar 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye darp etti
3 saat 36 dakika önce

Yeşil sahalar yine kana bulandı! Taraftarlar 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye darp etti

Bilecik'te Amatör Lig maçı sonrası ortaya çıkan olaylarda, 14 kişi hastanelik olmuştu. O anlara ilişkin ortaya çıkan kamera kayıtlarında 14 yaşındaki çocuğun ölesiye dövüldüğü ortaya çıktı. Çocuğu darp edilen baba, "Çocuğumun dudaklarını patlatıyorlar, dişlerini kırıyorlar, gözü mor kafasında şişlikler var" diyerek yapılan saldırının cezasız kalmamasını istedi. 
Gündem - Gündem
3 saat 43 dakika önce

Eski sevgilisinin evine hırsız gibi girdi, bir kişiyi öldürdü

Niğde’de arkadaşıyla birlikte eski sevgilisinin evine balkondan giren ve evde karşılaştıkları genci kalbinden bıçaklayarak öldüren 2 kişi, adliyeye sevk edildi.
 - 'İçim yanıyor, aşk acısı çekiyorum'
3 saat 57 dakika önce

İtfaiyeye gelen ihbar 'Yok artık' dedirtti: 'İçim yanıyor, aşk acısı çekiyorum'

Değişik istek ve taleplerle 112 Acil Çağrı Merkezi'ni meşgul eden vatandaşların birbirinden ilginç çağrıları, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor. Son örnek ise Edirne'den geldi. bir vatandaş itfaiyeyi arayarak, "İtfaiye istiyorum. İçim yanıyor, aşk acısı çekiyorum" ihbarında bulundu.
 - Apartman yöneticisinden komşusuna pusu!
4 saat 16 dakika önce

Apartman yöneticisinden komşusuna pusu! Eşi ve çocuğunun gözü önünde vurdu

Kocaeli'de bir apartmanda yönetici M.Ö. komşusu S.D. ile tadilat meselesi yüzünden tartıştı. Emekli başçavuş olan apartman yöneticisi komşusuna pusu kurarak eşi ve çocuklarının gözü önünde silahla yaraladı. 
 - 49 ilde MAHZEN-40 operasyonu! 127 kişi yakalandı
4 saat 33 dakika önce

49 ilde MAHZEN-40 operasyonu! Suç örgütlerine göz açtırılmıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sabah saatlerinde MAHZEN-39 operasyonunun ardından MAHZEN-40 operasyonunun da başarıyla tamamlandığını duyurdu. 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen operasyonda 127 şüpheli yakalandı. 
Gündem - Gündem
4 saat 48 dakika önce

Kağıthane'de meydan savaşı! Park kavgasında yumruk ve tekmeler havada uçuştu

Kağıthane’de gece saatlerinde sokak arasında çıkan park kavgasından dolayı araç sahipleri birbirine girdi. Ortalığın karıştığı kavgada, aile fertlerinin de evlerden gelerek dahil olması sonucu yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Bir kadın eline aldığı sopayla adama vurmak istedi ancak sopayı kaptırınca itildi.
 - Katliam gibi kazayı 'hastalığına' bağladı
4 saat 48 dakika önce

Katliam gibi kazanın nedenini hastalığına bağladı

Gaziantep'teki katliam gibi kazada tanker sürücüsü facianın nedenini hastalığına bağladı. Sürücü Mehmet Göğüş, "Ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım. Kalp, şeker, tansiyon hastalıkları mevcuttur. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi. Minibüs şoförü de tankerin 'uçarak' kendilerine geldiğini söyledi. 
 - İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü!
5 saat 13 dakika önce

İstanbul Havalimanı'nda faciadan dönüldü! Kargo uçağı gövdesi üzerine iniş yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir kargo uçağı, ön tekerleği açılmayınca gövdesi üzerine iniş yaptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Uraloğlu kazayla ilgili "Şu anda 3 tane paralel pistimiz var orada. Sadece 1 tanesini kapattık. 2 pistimiz seyre açık. İki pilotun sağlık durumu gayet yerinde. Uçağın kaldırılmasından sonra pistin tekrar açılması sağlanacak" şeklinde konuştu.
Sona Git