- Üniversiteli genç kız yurtta ölü bulundu
11 dakika önce

Üniversiteli genç kız, yurt odasında ölü bulundu

Bartın'da yurtta kalan üniversite öğrencisi İ.E. odasında ölü bulundu. Genç kızın önceki akşam baş ağrısı şikayetiyle ilaç alıp uyuduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
35 dakika önce

AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem! İşte ilk veriler...

4 yıl önce 6.8 büyüklüğündeki depremle yıkılan Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum
42 dakika önce

Erdoğan'dan Kobani kararlarına ilk yorum: İsyan girişiminde geç de olsa hak yerini bulduğu için memnunuz

Ankara'da önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta açıklanan Kobani davası kararları hakkında yorum yaptı. Erdoğan, "6-8 Ekim olayı devlete isyan girişimidir. 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. İsyan girişiminden 10 yıl sonra geç de olsa hakkın yerini bulduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz." dedi.
Gündem - Gündem
49 dakika önce

Motosiklet üzerinde motosikletle yolculuk! Hem kendini hem trafiği tehlikeye attı

Şanlıurfa’da motosiklet üzerinde motosikletle tehlikeli yolculuk yapan sürücü kameraya yansıdı. Tehlikeli yolculuğun uzun süre devam ettiği görüldü.
 - "Siz sevinirken ben 2 şehir için kahroldum"
1 saat 4 dakika önce

Özgür Özel: 31 Mart gecesi Samsun ve Gaziantep için kahroldum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Özel, “Yerinde sayanı yerinde tutmayacağız. Samsun, Gaziantep. Bir tanesi Atatürk'e Gazi unvanının verdiği kent. Bir tanesi de Samsun. Kuzeyde ve güneyde gönlümün yarasıdır. 31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevilirken ben bu iki şehre kahroluyordum." dedi.
 - Toplanması yasaktı! Çuvalla yakalandı, rekor ceza ödeyecek
1 saat 24 dakika önce

Salep soğanı toplayan şahıslara 387 bin 141 lira ceza kesildi

Siirt'te yolda durdurulan bir araçta yapılan aramada 86 kilogram kaçak salep soğanı ele geçirildi. Şahıslara toplam 387 bin 141 lira ceza verildi.
 - "Kaza haberini aldıktan sonra..."
1 saat 34 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran mesajı: Kaza haberini aldıktan sonra...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İran'daki helikopter kazasına ilişkin konuşan Erdoğan, "Kaza haberini aldıktan sonra süratle İran bakanlarıyla görüşerek, tüm imkanlarımızla arama-kurtarma çalışmalarına hazır olduğumuzu belirttik." diye konuştu. Erdoğan, "İranlı kardeşlerimizin bu süreci kadim ve güçlü devlet geleneklerine uygun şekilde suhuletle yöneteceklerine yürekten inanıyorum" dedi.
 - Tefeci çetesinden CHP'li isim çıktı
1 saat 37 dakika önce

Tefeci çetesinden CHP'li isim çıktı: Haydar Dümen'in eşini de dolandırmışlar

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen tefecilik operasyonunda, verdikleri para karşılığında mağdurların taşınmazlarına el koydukları gerekçesiyle gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çete üyeleri arasında Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Rıza A. da yer alırken, mağdurların içinde 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de bulunuyor.
 - Gizli tanıktan kan donduran ifadeler: Zorla ağzımı açıp...
2 saat 5 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığından kan donduran ifadeler: Zorla ağzımı açıp...

Ayhan Bora Kaplan ile suç örgütü şüphelisi 20’si tutuklu 61 sanığın yargılandığı davada dinlenen gizli tanık Doğan'ın ifadeleri kan dondurdu. Tanık Doğan, "Zorla ağzımı açtılar Ayhan ağzımı açar açmaz dur bakayım diye dişlerimi çekti. Ona yalvardım, beni öldür ama bana eziyet etme dedim" dedi.
 - 'Yol ortasına park' kavgasında ortalık savaş alanına döndü
2 saat 18 dakika önce

'Yol ortasına park' kavgasında ortalık savaş alanına döndü: 2 polis yaralandı, 3 şüpheli tutuklandı

Fatih'te aracı yol ortasına park ederek geçişe engel olan 3 şüpheli, oradan geçen sivil polisin tüm uyarılarına rağmen yolu açmayınca ortalık karıştı. Şüpheliler; polise hakaret ve tehdit edince arbede çıktı, 2 polis yaralandı. Polisin şüphelileri uzaklaştırmak için havaya uyarı ateşi açarken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
 - Isparta'da tedirgin eden anlar! Ekipler harekete geçti
2 saat 29 dakika önce

Isparta'da tedirgin eden anlar! Ekipler harekete geçti: 7 adet el bombası bulundu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan Eğirdir gölünde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bombaların çıkarılması için uzman ekip istedi.
 - Gerekçeli karardan dikkat çeken detaylar...
2 saat 49 dakika önce

Çorlu tren faciasında yeni gelişme: Gerekçeli karardan dikkat çeken detaylar...

Çorlu tren faciasında, mahkeme verdiği kararın gerekçesini açıkladı. Buna göre, 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan dönemin Bakım Servis Müdürü Mümin Karasu'nun hasara yol açabileceğini öngördüğü halde yükümlülüğüne aykırı davrandığına dikkat çekildi.
 - Nehirde kaybolan gençten acı haber
3 saat 41 dakika önce

Nehirde kaybolan gencin cesedi bulundu! Ailesinin feryatları yürek yaktı

Adana'da serinlemek için dün Seyhan Nehri'ne giren 18 yaşındaki gencin bu sabah cesedi bulundu. Gencin aile üyeleri ise acı haberin ardından feryat etti.
 - Enkazla ilgili görüntüler gündem olmuştu! Yalanlama geldi
4 saat 6 dakika önce

Reisi'nin düşen helikopterine ait olduğu iddia edilmişti! O görüntülere yalanlama geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerin İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin düşen helikopterinin enkazına ait olduğu iddiasının gerçek olmadığını açıkladı.
 - "AKINCI İHA’nın ilk tespiti üzücü oldu"
4 saat 27 dakika önce

Bakan Uraloğlu’ndan Reisi'nin helikopteri hakkında açıklama! "İlk tespit, tamamının öldüğü yönünde oldu"

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin vefat haberinin geldiği helikopter kazasında AKINCI İHA’nın arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İlk etapta helikopterin sinyal verip vermediğini takip ettik. İran tarafı ile irtibata geçtik." diyerek süreci anlattı.
 - Organize şube müdürünün dikkat çeken 11 sayfalık ifadesi...
4 saat 37 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında organize şube müdüründen 11 sayfalık ifade

'M7' kod adlı gizli tanık Sertçelik'in iddiaları sonrası Ankara Emniyeti'nde açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner'in 11 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Soruşturma sürecinin nasıl başladığını anlatan Öner, Ayhan Bora Kaplan'ın gözaltına alındıktan sonra Murat Çelik'in odasında çay içtiğini iddia etti. Öte yandan Öner, gizli tanıkların açık kimliklerinin 300 bin dolar karşılığında Ayhan Bora Kaplan'ın avukatına verildiğini öne sürdü.
 - Göçmen kaçakçılığına ‘Kalkan-22’ harekatı!
4 saat 49 dakika önce

Göçmen kaçakçılığına ‘Kalkan-22’ harekatı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Operasyonlarımız aralıksız devam edecek

Göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yurt geneli operasyonlar son sürat devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından ‘Kalkan-22’ ile yakalanan kaçak göçmen duyurusunu “Aziz milletimiz” ifadesiyle yaptı. İşte detaylar…
 - Kurbanlarına attıkları mesajlar ifşa oldu!
5 saat 17 dakika önce

Sahte genç kız çetesine asayiş vurgunu: Hevesleri kursaklarında kaldı! Kurbanlarına attıkları mesajlar ifşa oldu

Bursa’da, anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp’taki ilginç yapılanma kendini ele verdi. Sahte genç kız profilleriyle kurbanlarına korkutucu mesajlar atan dolandırıcılar yüzbinlerce liralık vurgun yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğünce 8 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla çete çökertildi.
 - Kavgadan kaçan adam arabanın altına düştü!
5 saat 25 dakika önce

Kavgadan kaçan adam arabanın altına düştü!

Samsun'da kavga eden şahıslardan biri yola savrulunca, hareket eden araçların altında ezilmekten sürücülerin ani freniyle kurtuldu.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi için taziye mesajı
5 saat 47 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümüne ilişkin bir paylaşım yaptı. Erdoğan, "Değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Türkiye olarak pek çok kez olduğu gibi bu zor ve müessif günlerinde de komşumuz İran’ın yanında olacağız." dedi.
 - Anne - kız feci şekilde can verdi!
6 saat 10 dakika önce

Anne - kız feci şekilde can verdi! Küle dönen evden geriye oksijen tüpü kaldı

Çankırı’da bir evde yangın çıktı, anne kız kaçmak isterken can verdi. Küle dönen evden geriye ise sadece KOAH hastası yaşlı kadının oksijen tüpü kaldı.
Sona Git