- Meteoroloji'den 19 il için kritik alarm!
1 dakika önce

Meteoroloji'den 19 il için kritik alarm! Kışlıkları hazır tutun, kuvvetli yağış bu hafta da etkili

Meteoroloji'den son hava durumu değerlendirme raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde yağışlı havalar sürecek. Öte yandan 19 il için de kritik uyarı geldi. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Mayıs ayında kar sürprizi
28 dakika önce

Türkiye mayıs ayında beyaza büründü!

Türkiye şiddetli yağış ve fırtınalarla geçen nisan ayını geride bırakırken, mayıs ayında bu kez de beyaza büründü. Yurdun pek çok ilinde yüksek kesimlerde görülen kar yağışı, vatandaşlarda hayrete yol açtı. İşte kar ve soğukla karşı karşı kalan o iller...
 - Emekli ve öğretmenlerin gözü kulağı Erdoğan'da
1 saat 44 dakika önce

Emekli ve öğretmenlerin gözü kulağı Erdoğan'da... İşte Kabine'de konuşulacak gündem maddeleri

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeler ve öğretmen atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. İşte Kabine'de konuşulacak gündem maddeleri
 - Bakanlık duyurdu, 469 organize suç örgütü çökertildi
1 saat 59 dakika önce

Bakanlık duyurdu, 469 organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'de son 10 ay içerisinde gerçekleşen çok sayıda operasyonla, 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Öte yandan Bakanlık, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddialar hakkında açıklamada bulundu.
 - Sokak köpekleri Bursa'da dehşet saçtı
2 saat 27 dakika önce

Sokak köpekleri Bursa'da dehşet saçtı! Erik toplayan 3 çocuk ölümden döndü

Bursa'da sokakta dolaşan başıboş 3 köpek erik toplamaya çalışan 3 çocuğa saldırdı. Olay anı kameraya yansırken 2 çocuk hastanelik oldu.
 - Siyasi partilerle uzlaşıldı mı?
3 saat 4 dakika önce

TBMM Başkanı Kurtulmuş yeni anayasa görüşmelerini anlattı: Türkiye 12 Eylül anayasasından kurtulmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talep ve çağrısı ile başlayan yeni anayasa çalışmaları hız kesmeden sürüyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partiler ile gerçekleştirdiği yeni anayasa görüşmelerine değinerek, "Ziyaret ettiğim partilerin hepsini sürece destek olmaya, katkıda bulunmaya hazır buldum. Türkiye'nin, 12 Eylül anayasasından kurtulmasına ve yeni bir anayasa yapılması çalışmasına ön yargısız olarak destek vereceklerini gördüm" dedi.
Gündem - Gündem
3 saat 34 dakika önce

Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta çevre düzenlemesi yapılan bir fabrikada, forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti.
 - Yargıtay Başkanlığı seçimleri 1 ayı aşkın süredir sürüyor
3 saat 46 dakika önce

Yargıtay Başkanlığı seçimleri 1 ayı aşkın süredir sürüyor

Yargıtay Başkanlığı seçiminde 30 tur geride kaldı. Henüz sonuç çıkmayan seçimin 31. turu yarın olacak. Seçimlerde üye tam sayısının salt çoğunluğunun hazır bulunması gerekiyor.
 - Market sahibi hırsızı feci şekilde darp etti
4 saat 1 dakika önce

Market sahibinin hırsızı feci şekilde darp ettiği anlar kamerada

Esenyurt'ta bir manavdan meyve çalan hırsız, market sahibi tarafından tekme tokat darp edildi. Olay anı kameralara yansırken market sahibinin hırsızdan şikayetçi olmadığı öğrenildi. 
 - Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor!
4 saat 31 dakika önce

Burada insanlar sokakta gezerken maske takıyor: 40 yılın derdine çözüm için yürüdüler

Sakarya'da fabrika atıkları Kızılcıkorman mahallesi sakinlerini bezdirdi, mahalleli 40 yıllık derdine çözüm için yürüyüşe geçti. "Köyün adı pis kokulu köy kaldı" diyen mahalleli, sokakta yürürken de maske taktıklarını söyleyip "Balıklar öldü sıra çocuklarda" sloganıyla isyan etti. 
 - Neye uğradıklarını şaşırdılar, bir anda pompalı tüfekle...
4 saat 53 dakika önce

Ankara'da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Dünya Filistin'e destek gösterileriyle çalkalanırken...
5 saat 3 dakika önce

ABD'de 2000 öğrenci gözaltında... Türkiye'de Filistin'e destek gösterileri neden Batı'daki kadar güçlü değil? 

Türkiye'de devletin Filistin ile dayanışma içerisinde olması, Batı'daki gibi tepkisel bir durumun ortaya çıkmasını engelliyor ve Filistin'e destek gösterileri, Batılı ülkelerin gerisinde kalıyor. 
Gündem - Gündem
5 saat 15 dakika önce

İstanbul'da maganda dehşeti! Düğün uğruna trafiği felç ettiler

İstanbul’da seyir halindeki trafikte duran düğün magandaları trafiği felç etti. Konvoydaki şahıslar halay çektikten sonra araçlarına binerek uzaklaşırken, trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı.
 - Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor!
5 saat 19 dakika önce

Fırtına ve yağmur derken hava ters köşe yapıyor! Uzmanlar tarih verdi, güneş yüzünü gösterecek

Yurt genelinde etkili olan yağışlar, salı günü itibarıyla veda edecek. Hava tahmin uzmanı Özdemirci,  İstanbul, Ankara ve İzmir'de 3 gün boyunca yağış görülmeyeceğini ve sıcaklıkların artacağını söyledi. Özdemirci, cuma gününden sonra ise yeni bir yağış sisteminin yurda giriş yapacağı bilgisini verdi. 
 - Karabulut ailesi dilekçeyi veriyor
6 saat 18 dakika önce

Karabulut ailesinin avukatı Cem Garipoğlu hakkındaki detaylara dikkat çekip açıkladı!

Münevver Karabulut cinayetinde ortaya çıkan yeni detaylar sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talep edildi. Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir temel gerekçelerini tek tek saydı ve "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi. Dilekçede, cinayetin işlendiği 'kanlı kanepe' ve Garipoğlu'nun cezaevinde onlarca psikologla görüşmesi gibi detaylar da yer aldı. 
 - Marttan beri denize girilebilen Antalya'da şaşırtan manzara
6 saat 37 dakika önce

Marttan beri denize girilebilen Antalya'da şaşırtan manzara: Her yer bir anda bembeyaz oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinin yüksek kesimlerinde öğle saatlerinde aniden bastıran şiddetli dolu yağışı trafiği felç etti. Mahmutlar Yaylası yolunda uzun araç kuyrukları oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
 - Motosikletli gence çarpan kişi şaşırttı
6 saat 52 dakika önce

'Güler misin ağlar mısın' dedirten kaza: Motosikletli gence çarpan kişi şaşırttı

Fatih'te bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen gence arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” dedi. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
 - Edanur'un ölümünde yeni gelişme
7 saat 41 dakika önce

Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti... Edanur'un ölümünde yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

Küçükçekmece'deki sahil parkındaki su birikintisine düşen 5 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
 - 'Doping' son buluyor! Resmi Gazete'de yayımlandı
7 saat 43 dakika önce

'Doping' son buluyor! At yarışlarında 'yasaklı madde' ifadesi kullanılacak

At yarışı düzenleme ve bahis kabul etme konularında lisans sahibi olarak yetkilendirilen Türkiye Varlık Fonu AŞ'nin kullanacağı hak ve yetkiler belirlendi.
Gündem - Gündem
7 saat 46 dakika önce

TSK vurdu, MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesindeki 3 PKK’lı terörist, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
 - Canına mal olan detay son fotoğrafında gizli
7 saat 55 dakika önce

Lüks villada sır ölüm! Canına mal olan detay son fotoğrafında gizli

Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesinin aralanması için polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Sona Git