'İtibar Yönetimi' ders kitabı oldu

Düzenleyen:
'İtibar Yönetimi' ders kitabı oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İtibar konusunda Halkla İlişkiler sektöründe öncü bir rol üstlenen Salim Kadıbeşegil’in yeni yazdığı “İtibar Yönetimi” kitabı Anadolu Üniversitesi’nde ders kitabı olarak okutulacak.

Türkiye’de İtibar ve İtibar Yönetimi dendiğinde ilk akla gelen kişi olan Salim Kadıbeşegil’in son yıllardaki gelişmeleri de dikkate alarak kaleme aldığı “İtibar Yönetimi” kitabı Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü tarafından ders kitabı olarak basıldı. Kitabın editörlüğünü ise Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Barış Kılınç ve Salim Kadıbeşegil ile birlikte yaptı.

İçinde bulunduğumuz öğretim yılından itibaren öğrenciler ile buluşacak kitap sekiz ana bölümden oluşuyor.

İtibar Yönetimi nedir?
Sosyal Ortakların (Paydaşların) önemi
İtibar Araştırmaları
İtibar Yönetimi Süreçleri
İtibarın İş Sonuçlarına Etkisi
Kurumsal Marka Stratejileri ve İtibar Yönetimi
Hem “yeni” hem “dijital” hem “sosyal” hem de “medya”
Kurumsal İletişim ve İtibar

Kitap içeriği amaçlar, anahtar kavramlar ve testler ile desteklenmekte.

ORSA Stratejik İletişim Danışmanlığı ile Türkiye Halkla İlişkiler endüstrisinde önemli bir iz bırakan Salim Kadıbeşegil, son yıllarda halkla ilişkilerin rutinin süreçlerinden sıyrılıp İtibar Yönetimi konusunda odaklandı. Anadolu Üniversitesi için kaleme alınan İtibar Yönetimi ile Kadıbeşegil’in iletişim disiplinleriyle ilgili farklı yayın evlerinden çıkmış dokuz kitabı bulunmakta.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...