Gardaş 1 puanı 'Çek'ti aldı!

Düzenleyen:
Gardaş 1 puanı 'Çek'ti aldı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde mükemmel bir performans sergileyen dost ülke Azerbaycan, C Grubu'ndaki 3. maçında da Çek Cumhuriyeti karşısında 0-0 berabere kalarak puanını 7'ye yükseltti.

Dünya Kupası Avrupa elemeleri üçüncü maçları üç grupta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. C Grubun’da San Marino’yu deplasmanda, Norveç‘i de kendi evinde 1-0’lık skorlarla geçen dost ve kardeş ülke Azerbaycan, zorlu Çek Cumhuriyeti maçından da puan çıkarmayı bildi. 0-0 biten maçın ardından puanını 7’ye çıkaran Azerbaycan Milli takımı grup ikinciliği için büyük avantaj elde etti.

Kuzey İrlanda’yı misafir eden grubun favorisi Almanya ilk yarının başında bulduğu 2 golle maçı kazandı. Maçın golleri Julian Draxler ve Sami Khedira’dan geldi. Diğer maçlarda Norveç San Marino’yu 4-1 yenerken, Çek Cumhuriyeti ile Azerbaycan 0-0 beraber kaldı.

Almanya 9 puanla grup birincisi, Azerbaycan ise 7 puanla ikinci sırada.

Gardaş 1 puanı 'Çek'ti aldı!

E Grubu’nda Ermenistan ile karşılaşan Polonya son dakikada bulduğu golle maçı 2-1 kazandı. Polonya’ya 3 puanı getiren golü 90’ıncı dakikada Lewandowski kaydetti. Grubun diğer maçlarında Karadağ deplasmanda Danimarka’yı 1-0 yenmeyi başardı. Kazakistan ile Romanya ise golsüz beraber kaldı.

Bu sonuçların ardından 7 puanlı Karadağ ve Polonya grupta ilk iki sırayı aldı.

F Grubu’nda Slovenya deplasmanına giden İngiltere üçüncü maçında puan kaybetti. İlk iki maçında galip gelen İngiltere 0-0 berabere kalarak 1 puanla yetindi. Grubun diğer maçında Slovakya İskoçya’yı 3-0 yendi. Litvanya’ya 2-0 kaybeden Malta ise henüz puanla tanışamadı.

Grupta İngiltere’nin 7, ikinci Litvanya ve üçüncü Slovenya’nın 5’er puanı bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...