Gündem - Gündem
24 dakika önce

Niğde'de kazalar peş peşe geldi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Niğde'de gece yarısı sıcak saatler yaşandı. Peş peşe gelen kazalarda çok sayıda kişi öldü, yaralılar da var. Ulukışla ilçesinde 3 tır, kamyon ve otomobil birbirine girdi. Edikli Beldesi yakınlarında da ticari araç motosikletle çarpıştı. İşte bölgede son durum...
 - Edanur'u belediye ihmali öldürdü
39 dakika önce

Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tepki: Edanur'u belediye ihmali öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP’li belediyelerin öldüren ihmallerine tepki: "İstanbul’un göbeğindeki parkta 5 yasında kızımız hayatını kaybetti. Gece kulübü yangınında 29 emekçimizi, teleferik faciasında bir vatandaşımızı kurban verdik. İşçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların, bu is cinayetlerinin hiçbirinde sesi çıkmadı."
 - Masada 31 Mart ve yeni anayasa vardı
44 dakika önce

Erdoğan ve Bahçeli seçim sonrası ilk defa buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi evinde ziyaret ederek yeni anayasa çalışmaları ile gündemdeki konuları görüştü.
 - Terör örgütü PKK bitme noktasında
49 dakika önce

Terör örgütü PKK bitme noktasında! Ankara-Bağdat iş birliği bölgenin geleceğini değiştirecek

Türk ordusunun operasyonunu değerlendiren Iraklı emekli general Mecid el-Kays, küresel aktörlerin 36. Paralel ve Çekiç Güç uygulamaları ile oluşturduğu boşlukta yuvalanan PKK terör örgütü için sonun yaklaştığını söyledi.
 - Muhtarlar YSK'yı kilitledi
53 dakika önce

Muhtarlar YSK'yı kilitledi! Kaybeden ‘Kurul’a başvurdu

Varlık sebepleri tartışma konusu olan muhtarlar, yoğun bir tempodan çıkan YSK’nın başını da ağrıtıyor. Maaşlarının yanı sıra sahip oldukları sosyal haklar sebebiyle kıyasıya rekabetin yaşandığı muhtarlık seçimlerine itiraz yağdı. Seçimlerin üzerinden bir ay geçti ancak YSK bu defa muhtarlar için mesaide. Her dosya tek tek inceleniyor.
Gündem - Gündem
1 saat 18 dakika önce

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem

Malatya'da peş peşe depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli verilerine göre Malatya'da 01:08 sıralarında 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gündem - Gündem
1 saat 52 dakika önce

Toplu taşımalar 1 Mayıs’ta Ankara, İstanbul ve İzmir’de ücretsiz olacak

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar, bu özel günlerde seyahat ederken bütçelerine katkı sağlayacak bir uygulama olup olmayacağını araştırıyorlar. 1 Mayıs toplu taşımalar ücretsiz mi? İşte bu konuda yapılan açıklamalar ve detaylar...
 - 1-19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak
2 saat 17 dakika önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan 1-19 Mayıs kararı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de ulaşım ücretsiz

Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gününde Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplu ulaşım ücretsiz olacak. Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosunda ücretsiz ulaşım sağlanacak.
 - Başkentte yollar göle döndü
2 saat 35 dakika önce

Başkentte sağanak yağış etkili oldu! Ankara'da yollar göle döndü

Ankara'da günlerdir etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ankara Valiliği'nin, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağa uyarmasının ardından yollar göle döndü. Araçlar ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.
 - "Terörist, Siyonist İsrail'in karşısındayız"
3 saat 5 dakika önce

Destici'den Hamas lideri Heniyye'ye taziye ziyareti: "Terörist, Siyonist İsrail'in karşısındayız"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu. Desitici ziyarette, "Terörist, Siyonist İsrail'in karşısındayız" dedi.
 - "Türkiye katliamın faillerini yargılatacak"
3 saat 30 dakika önce

Bakan Fidan'dan Filistin açıklaması: Türkiye katliamın faillerini yargılatacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, X sosyal medya hesabı üzerinden 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaşanan İsrail soykırımına yönelik açıklamada bulundu. Bakan Fidan, "Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanında yer almaya ve Gazze’deki katliamın faillerinin yargılanması için var gücüyle çalışmaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi.
Gündem - Gündem
3 saat 36 dakika önce

Kahramanmaraş'ta fabrikada yangın çıktı

Kahramanmaraş’ın OnikiŞubat ilçesinde ahşap fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
Gündem - Gündem
3 saat 44 dakika önce

Emekli maaşına promosyon başvurusu için son gün 30 Nisan 2024

Emeklilerin merakla beklediği promosyon başvuru tarihleri nihayet açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarında yapılan emekli aylığı promosyonlarının güncellenmesi için başvuruların başlayacağını duyurdu. Emeklilerin büyük ilgisini çeken bu süreçte, promosyon başvuruları nasıl yapılacak ve son tarih ne zaman olacak?
 - Yeni anayasa detayı dikkat çekti
3 saat 48 dakika önce

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Erdoğan ile Bahçeli görüşmesinin perde arkasını anlattı

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin bugün gerçekleştirdiği görüşmenin perde arkasını anlatan Küçük, "Yeni anayasa ile ilgili konuşulduğu bilgisini aldım. Feti Yıldız bugün 'ilk 100 maddemiz hazır' demişti. MHP'den yeni anayasa meclisten 400'ü bulup geçse bile, halk oyuna sunulsun açıklaması geldi. Ayrıca MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor" dedi.
 - "Şampiyonluğunu elinden alırız"
4 saat 39 dakika önce

Avrupa'dan Filistin'i destekleyen milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz'e akılalmaz tehdit! "Şampiyonluğunu elinden alırız"

Avrupa'da düzenlenen Wushu Kung Fu Şampiyonası'nı zirvede tamamlayan milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz, madalya töreninde Filistin bayrağı açıp dabke yaptı. Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sayısız katliam gerçekleştiren İsrail'e tepki gösteren Filistin destekçisi sporcumuzu, şampiyonluğunu elinden almakla tehdit etti.
 - "Fransa'nın kararı yok hükmündedir"
4 saat 45 dakika önce

Türkiye'den Fransa'ya Asuriler ve Keldaniler tepkisi: "Karar yok hükmündedir"

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisinin 29 Nisan 2024 tarihinde kabul ettiği Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Karar yok hükmündedir" denildi.
 - Deprem bölgesinde iki katlı ev bir anda çöktü
6 saat 54 dakika önce

Deprem bölgesinde iki katlı ev bir anda çöktü! AFAD ekipleri arama çalışması başlattı

Kahramanmaraş’ta iki katlı ev çöktü, ekipler arama çalışmaları başlattı. AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.
 - O bölgelerde kritik alarm!
6 saat 55 dakika önce

Fırtına, sağanak, toz taşınımı... Meteoroloji uyardı, O bölgeler alarm verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı. Raporda ülke genelinde devam edecek kuvvet yağış ve toz taşınımı için uyarılar bulunuyor. İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'i kuvvetli yağışın etkisi altına alacağı beklenirken, Güneydoğu'da da toz taşınımı hakim gözüküyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Tam 56 milyar dolar!
7 saat 44 dakika önce

Bakan Uraloğlu: THY, Türkiye ekonomisine 56 milyar dolar kazandırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Stratejik Türkiye Gelişmiş Programı Lansmanı’a katılarak, Türk havacılığının son yıllardaki yükselişine yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. THY'nin Airbus ile yaptığı anlaşma ile 250 adet A321NEO tipi uçak alımı yaptığını belirten Bakan Uraloğlu, "THY 91 yıllık bilgi birikimi, modern altyapısı ve 440 uçaklık zengin filosuyla tüm dünyayı kanatları altına aldı. Türkiye ekonomisine 56 milyar dolar kazandırdı" dedi.
Gündem - Gündem
8 saat 11 dakika önce

FED faiz kararı toplantısı 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılacak

FED'in Mayıs ayı faiz kararı toplantısı heyecanla bekleniyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz politikalarını belirleyecek olan bu toplantı, finansal piyasalarda önemli dalgalanmalara sebep olabilir. Özellikle dolar, altın, borsa ve kripto para gibi varlık sınıflarında işlem yapan yatırımcılar, FED'in faiz kararı sonrası piyasalardaki hareketliliği yakından takip edecekler. Peki FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Detaylar şu şekilde...
 - 5 yaşındaki Edanur son yolculuğuna uğurlandı
8 saat 24 dakika önce

İBB'nin öldüren çukurunda hayatını kaybetti! 5 yaşındaki Edanur son yolculuğuna uğurlandı

Parkta oynarken İBB'nin kapatmadığı su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde acılı annesi ayakta durmakta güçlük çekti.
Sona Git