Manchester United, patlamanın ardından korktu

Düzenleyen:
Manchester United, patlamanın ardından korktu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısının ardından İngiliz ekibi Manchester United, stadında arama yaptı. Kırmızı Şeytanlar, Avrupa Ligi'nde Türkiye kurasından korkuyor.

Cumartesi akşamı oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın yanında gerçekleştirilen canlı bomba saldırılarında 39 şehit vermemizin ardından, siyah beyazlılarımızın Avrupa'daki muhtemel rakibi Manchester United'ı güvenlik korkusu sardı.

MAÇTA GÜVENLİĞİ ARTIRDILAR
UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş'ın 14 muhtemel rakibinden biri olan Manchester United, dün oynanan Tottenham maçında güvenliği arttırdı. Statta ekstra aramaların yapılığını belirten İngiliz basını bu hamlenin Beşiktaş'taki patlamanın ardından yapıldığını açıkladı.

FENERBAHÇE MANCHESTER UNITED'LA EŞLEŞEMEYECEK
İngilizler ayrıca Manhester United'ın Beşiktaş'ın yanı sıra bir diğer Türk kulübü Osmanlıspor'la da eşleşebileceğini belirtti. Fenerbahçe ise İngiliz ekibiyle aynı gruptan çıktığı için eşleşme şansı bulunmuyor.
Bugün 15:00'ta çekilecek kuralarda temsilcilerimiz Beşiktaş,Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un rakipleri belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...