Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir?

Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir sorusunun cevabı haberimizde. Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu oldu. Kanal D’nin sevilen programı Renkli Sayfalar’dan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ayrıldı. Peki Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir? İşte detaylar…

Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir merak ediliyor. Şule Zeybek kimdir, Lerzan Mutlu kimdir soruları çok aratılıyor. Kanal D sabahlarının sevilen programı Renkli Sayfalar yeni döneminde sunucularını değiştirdi. Renkli Sayfalar’dan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ayrıldı. Renkli Sayfalar’ın yeni sunucularının ise kim olduğu merak ediliyordu. Sizler için Renkli Sayfalar’ın yeni sunucularının biyografilerini derledik.

Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir?

ŞULE ZEYBEK KİMDİR?

Şule Zeybek, 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızıdır. Aydın Doğan'ın eşinin yeğenidir. Annesi Asuman Hanım'dır. Annesi Asuman Hanımın kız kardeşi olan Sema Doğan, Aydın Doğan'ın eşidir. Bir kız kardeşi vardır. Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yaptı. Kanal D'de muhabir olarak çalışmaya başladı. Can Gürzap'ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand'dan etkili konuşma dersleri aldı. Önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı. Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlendi. 2010 yılında boşandı. Bir oğlu vardır.

Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu kimdir?

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...