Kadınlar Günü'nde hediye müjdesi

Düzenleyen:
Kadınlar Günü'nde hediye müjdesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İçerisinde doğal özleri barındıran Fenjilyan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. 6-12 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Fenjilyan, ürünlerinden herhangi birini alana Cilt Kusursuzlaştırıcı BB Krem hediye ediyor.

Tüm yaşam boyunca her tülü rolü göğüsleyen kadınlarımız için Fenjilyan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birbirinden doğal ürünlerle kutluyor. 
Fenjilyan, cilt sağlığı ve güzelliği için doğal hammadde, kök hücre ve aktif maddelerin bileşenlerini kullanarak ürettiği ürünlerinden herhangi birini alana, Kadınlar Günü’ne özel istediğiniz tonda (L/M/D)  Cilt Kusursuzlaştırıcı BB Krem hediye ediyor. Tek bir kremle pratik bakım imkânı sunan Fenjilyan BB krem, kapatıcı özelliği ile cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Cilt Kusursuzlaştırıcı BB Krem’in bileşeninde bulunan 15 faktör güneş koruma özelliğine ek olarak nar, kayısı, üzüm çekirdeği yağı ve zeytin sütü de cildi besleyerek, bakım yapıyor. 
6-12 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Fenjilyan, Boyner, Lidyana.com, fenjilyan.com, Watson's ve seçkin eczanelerde takipçilerini bekliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...