- Son sözleri ve oğluyla ilgili detay yürek yaktı
22 dakika önce

Çalılar arasında ölüme yakalanmıştı: Son sözleri ve oğluyla ilgili detay yürek yaktı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde hayvan otlattığı esnada yılan sokması sonucu hayatını kaybeden Cennet İnci gözyaşları arasında toprağa verildi. Yaşlı kadının oğlunun da aynı bölgede yılan saldırısına uğradığı ve 1 aylık tedaviyle sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Ayrıca İnci'nin son sözleri de ortaya çıktı.
 - Dervişoğlu'ndan, Bahçeli'ye 'ihanet' cevabı
26 dakika önce

Mazbatasını alan Müsavat Dervişoğlu'ndan, Bahçeli'ye 'ihanet' cevabı

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi. Dervişoğlu, "Orada bir kritik cümle var ‘hainlik’le ilgili. Ben onun partisinde 10 yıl il başkanlığı yaptım. Maksadını aşan ifadeler de kullanmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Bir kişi öyle diye bir camianın da gönlünü kıramam." dedi.
 - Üniversiteli genç kızla ilgili kahreden detay
39 dakika önce

Kamyonun çarptığı genç kız can vermişti! Antrenman yaptığı ortaya çıktı

Çanakkale'de kamyonet çarpması sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in, 5 gün sonra düzenlenecek olan 11. Yeşilay Bisiklet Turu'na katılmak için antrenman yaptığı öğrenildi.
 - Aranan şahıs öyle bir yerden çıktı ki...
1 saat 31 dakika önce

Saklandığı yer şoke etti! Aranan şahıs öyle bir yerden çıktı ki...

Mersin polisi 7 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ile aranan şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahıs, evinin yatak odasındaki banyoda seramik kaplı duvarın içindeki gizli bölmeden çıktı.
 - Togg zırhını giydi
1 saat 44 dakika önce

Togg zırhlandı! Tabanca mermilerine göre zırhlandı, 45 kalibreye kadar mukavemet gösteriyor

Ankara'da araç zırhlama işiyle uğraşan İsmail Eşsiz, yerli elektrikli otomobil Togg'u zırhlandırdı. Tam elektrikli otomobile zırh uygulama işlemini ilk kez Togg ile hayata geçirildiğini söyleyen Eşsiz, "Tabanca mermilerine göre zırhlandı, 45 kalibreye kadar mukavemet gösteriyor" dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 46 dakika önce

Et ve Süt Kurumu'nden 'hijyen' iddialarına yalanlama

Et ve Süt Kurumu (ESK), gıda denetim hizmetlerinde ve tüketici geri dönüşlerinde bugüne kadar hijyen standartlarına aykırı herhangi bir bildirim veya vaka tespitinin olmadığını bildirdi.
 - Bahçeli'den İyi Parti'nin yeni liderine "ihanet" göndermesi
1 saat 55 dakika önce

Bahçeli, İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? 'İhaneti tebrik etmek defterimizde yazmaz'

MHP lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmediğine yönelik eleştirileri cevapladı. "Yeni bir fitne ile iyiyi daha da iyileştirme çabasına girenler var" diyen Bahçeli, "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" diye konuştu.
Gündem - Gündem
2 saat 12 dakika önce

AFAD duyurdu! Konya'da deprem: İşte ilk veriler...

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi AFAD duyurdu. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü AFAD ile aynı olarak açıkladı.
 - Seçil Erzan'a bir dava daha
2 saat 23 dakika önce

Sanıktan mağdur çıktı! Seçil Erzan'a bir dava daha

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen, bankacı Seçil Erzan'ın aralarında ünlü isimlerin de olduğu dolandırıcılık davası devam ederken sanıklardan Hüseyin Eligül, Seçil Erzan ile Denizbank’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.Eligül, Seçil Erzan ile Denizbank’tan zararının karşılanması için 3 bin dolar talep etti.
 - İşte gündem olan otele kesilen ceza
3 saat 1 dakika önce

Bakan Ersoy duyurdu! Türk müşterisinden 'milliyet farkı' isteyen Limak Lara Otel'e 54 bin TL ceza verildi

Antalya'da faaliyet gösteren Limak Lara Otel'in Türk müşterisinden 120 Euro 'milliyet farkı' istemesi gündem oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili sürecin başladığını duyururken Bakan Ersoy, "Milliyet farkı ile haksız gerekçeyle ücret alınması nedeniyle firmaya 54 bin lira ceza verildi, alınan ücret farkı misafire iade edildi." dedi.
 - Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!
3 saat 17 dakika önce

Birinci katta yaşayanların kabusu... Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!

Manisa'dan gelerek Bursa'da birinci katta yaşayanların korkulu rüyası olan hırsız, polisin amansız takibi sonrası kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 - 8 aracın karıştığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı
3 saat 22 dakika önce

8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Karşı yöne böyle uçmuş

İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün bir aracın karşı yöne geçmesi sonucu 8 aracın karıştığı feci kazada 8 kişi yaralanmıştı. Kazanın görüntüleri ortaya çıkarken, aracın kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerleri kırıp karşı yöne uçtuğu görülüyor.
 - Sigara içilmez uyarısı hastanede bitti
3 saat 22 dakika önce

Sigara içilmez uyarısı hastanede bitti: Uçan tekmelerle darbettiler

Okmeydanı'nda bir dükkana sigara içerek giren şahıs ve esnaf arasında çıktı. Esnafın 'Burada sigara içmeyin' uyarısına aldırış etmeyen adamla çıkan tartışmaya mahalleli de katıldı. Yumruk ve uçan tekmelerle darbedilen adamın kafası kırılırken olay anı kameralara yansıdı. 
 - Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi
3 saat 35 dakika önce

1 milyon TL'lik dolandırıcılık! Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi

İzmir’de yaşayan 35 yaşındaki Sevgi Canlı, iddiaya göre tüm birikimi olan yaklaşık 1 milyon lirayı, İstanbul’da bir kafeye ortak olmak için kullandı. Dolandırıldığını anlayınca parasını geri almak isteyen Canlı, dolandırıldığı kişiler tarafından hem darp edildi hem de tacize uğradı. Şu an korkarak yaşadığını söyleyen Canlı, “Ölmek istemiyorum” dedi. 
 - 'Sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz
3 saat 44 dakika önce

Adıyaman'da 'sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz... Bakan hayrete düşüyor

Adıyaman’da, üzerinde daire ve ortasında ise hilal görseli olan yumurta görenleri şaşırtıyor. Yumurtanın sahibi İsmet Ekinci, "Bu da Allah’ın bir hikmetidir. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.
 - 25 lise öğrencisi hastanelik oldu: Sebebini valilik açıkladı
3 saat 49 dakika önce

Ardahan'da 25 lise öğrencisi gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu

Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Valilikten yapılan açıklamada, "Pansiyonda öğrencilere verilen gıda numuneleri ve su numuneleri gerekli incelemelerin yapılması için Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir. Valiliğimiz tarafından başlatılan idari inceleme devam etmekte olup, konu yakından takip edilmektedir" denildi.
 - FETÖ'nün kara kuvvetleri yapılanmasına soruşturma
3 saat 55 dakika önce

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri mahrem yapılanması soruşturmasında 16 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
 - Vize krizi hortladı!
3 saat 56 dakika önce

Vize krizi hortladı: Türk vatandaşlarına neden randevu verilmiyor?

Türk vatandaşlarının Schengen çilesi yeniden hortladı. Dün Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türk vatandaşlarına mayıs sonuna kadar vize başvurusunu kapattığı iddia edilmişti. Diplomatik kaynaklar iddiaların asılsız olduğunu bildirirken Avrupalı yetkililer ise vize işlemlerindeki zorluğun sebebinin artan talep olduğunu savundu. 
Gündem - Gündem
3 saat 58 dakika önce

Gaziantep'te can pazarı! Yolcu midibüsü devrildi: 1 ölü, 17 yaralı

Gaziantep’te şehirlerarası yolcu taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi ise yaralandı. Yaralanan sürücü, tedavisinin ardından gözaltına alındı.
 - Kurtulmuş ve Özel kamera karşısına geçti
4 saat 16 dakika önce

Meclis'te anayasa mesaisi! Kurtulmuş ve Özel kamera karşısına geçti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için bugün ziyaretlerine CHP lideri Özgür Özel ile başladı. İki isim görüşmenin ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.
 - Türkiye hafta boyunca yağışa teslim
4 saat 25 dakika önce

Meteoroloji'den son tahminler: Türkiye hafta boyunca yağışa teslim, 14 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji, Türkiye genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların hafta boyunca devam edeceğini açıkladı. Güneydoğu için toz taşınımı uyarısı yapılan tahminlerde, 14 kent için ise sarı kod verildi.
Sona Git