- Çocukları dükkanında istismar etmişti! Davada yeni gelişme
25 dakika önce

Sucu dükkanında cinsel istismar davası! Ara karar açıklandı

Bağcılar’da 2019-2023 yılları arasında su sattığı dükkanda 4 çocuğa cinsel istismar suçundan hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Mahkeme, sanığın tutukluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
 - Almanya'da büyük kriz, protestolar yükseldi
52 dakika önce

Almanya'da döneri enflasyon vurdu! Fiyatlar iki katına çıktı, protestolar yükseldi

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in kısa bir süre önce gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde döner keserken verdiği poz sonrası, ülkede döner fiyatlarındaki yükselişe yönelik protestolar arttı. Aşırı sağcı Die Linke partisi, döner fiyatlarındaki yükselişin durması amacıyla her eve günlük döner kuponu verilmesini tavsiye etti.
 - Türkiye'den İsrail'e Refah mesajı
1 saat 21 dakika önce

Türkiye'den İsrail'e Refah mesajı: Sadece bölgeyi değil dünyayı etkiler

İsrail'in Refah'a saldırıları artarken Türkiye'den de yeni bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli,   "Refah’a yapılacak bir harekat sadece bölgeyi değil, tüm dünyayı etkileyecektir. İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır." dedi.
 - Şoförler harici herkesi hainlikle suçladı
1 saat 45 dakika önce

Dolmuşçu- öğrenci kavgasında şoförler harici herkesi hainlikle suçladı

Sürmene Şoförler Odası Başkanı, dolmuşçu-öğrenci servisi kavgasında şoförler hariç herkesi suçladı. Trabzon Belediye Başkanına 'hain' diyen Başkan Yılmaz, "Ümit Özdağ, Trabzon Belediye Başkanı ve Sürmene Belediye Başkanı hakkında 1,5 milyon şoförün tazminat davası açmasını rica ediyorum" sözlerini kullanıp öğrencilerin şoförleri darp ettiğini söyledi.
 - CHP'li vekilden Meclis'te skandal ifadeler!
1 saat 47 dakika önce

Meclis'te CHP'li Umut Akdoğan'dan skandal ifadeler: 1400 senedir yapıyorsunuz bunu!

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan Meclis kürsüsünde skandal ifadeler kullandı. Müslümanları hedef alan Akdoğan "Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Nesimi'nin derisini yüzerken yaptınız bunu. Hallac-ı Mansur'u asarken yaptınız bunu. Kubilay'ın başını keserken yaptınız bunu" diye konuştu.
 - Oturdukları binayı kundaklamaya çalıştılar
2 saat önce

Şişli'de inanılmaz anlar! Oturdukları binayı kundaklamaya çalıştılar

İstanbul Şişli'de, oturdukları evden tahliye kararı verilmesinin ardından binayı kundaklamaya çalışan zanlı ile polise direnen 3 kişi gözaltına alındı.
 - Okul müdürüne kurşun yağdırıp video paylaştı!
2 saat 8 dakika önce

Okul müdürüne kurşun yağdırıp video paylaştı! "Kafasına sıktım"

Eyüpsultan'da bir lisede Irak uyruklu öğrenci okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürüne kurşun yağdırdı. Öğrencinin olaydan sonra sosyal medya hesabından kendi fotoğrafının olduğu bir videoyla paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Videoda yer alan şarkı sözlerinde 'Kafasına sıktım' sözleri dikkat çekti. 
 - Öğretmenlerin beklediği atamada yeni detaylar
2 saat 8 dakika önce

Öğretmenlerin beklediği atamada yeni detaylar: Takvim açıklandı

MEB, 20 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin 20-31 Mayıs'ta alınacağını, adayların gireceği sözlü sınavların 1 Temmuz'dan itibaren başlayacağını duyurdu.
 - Bahadır Erdem'den ilk mesaj
2 saat 36 dakika önce

İyi Parti'den CHP'ye geçti... Bahadır Erdem'den ilk mesaj: Nerede kalmıştık

İyi Parti eski GİK Üyesi Bahadır Erdem, CHP'ye katılmasının ardından yaptığı açıklamada "Bundan sonra da şimdi olduğu gibi Türkiye’de, insanlarımızın yüzü gülsün, eşitlik olsun, laiklik ve bilimin ışığında gençlerimiz eğitim alsın diye uğraşacağım. Ve bunu en iyi yapabileceğim, neferi olarak en iyi çalışabileceğim parti, tabii ki Atatürk’ün partisi, CHP" dedi. Kararda İyi Parti'nin etkisinin olup olmadığı sorusuna ise Erdem, ''Ben İYİ Parti’den ayrılalı çok oldu'' dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 42 dakika önce

Başakşehir'de şantiye yatakhanesinde yangın!

Başakşehir'de şantiyeye ait işçilerin kaldığı yatakhanede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
 - Katliam gibi kazanın ardından geriye kalan...
3 saat 31 dakika önce

Gaziantep'teki feci kazanın ardında gözyaşları kaldı: 9 kişi toprağa verildi

Gaziantep'teki feci kazada hayatını kaybeden 9 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Cenazede hayatını kaybedenlerin yakınları güçlükle ayakta durdu.
 - Sır ölümde '42' plakalı araç detayı
3 saat 40 dakika önce

Korhan Berzeg öldü mü öldürüldü mü? Sır ölümde '42' plakalı araç detayı

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümünün ardından soru işaretlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Bir görgü tanığı Berzeg'in kaybolduğu gün köyde 42 plakalı bir aracın varlığına işaret etti. Şüpheli aracın halı taşıdığını söyleyen görgü tanığı, "Korhan Bey’in evinin bir alt sokağından, aşağısından döndü. Camlar kapalıydı. Araçta benim gördüğüm tek kişi vardı. Bizden başka da kimse aracı görmemiş" dedi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında karşıladı!
4 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında karşıladı! Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah Ankara'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Ankara'ya gelen Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ı karşıladı.
 - Eyüpsultan'da lisede dehşet!
4 saat 3 dakika önce

Eyüpsultan'da lisede korku dolu anlar! Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı

Eyüpsultan'da Irak asıllı bir lise öğrencisi okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürüne kurşun yağdırdı. Olay yerinden kaçan öğrenci saatler sonra yakalanırken okul müdürü ağır şekilde yaralandı. 
 - Gaziantep'teki katliam gibi kazada yeni görüntü!
4 saat 17 dakika önce

Gaziantep'teki katliam gibi kazadan saniyeler öncesi kamerada... Ölüme son sürat!

Gaziantep’te beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada 9 kişi hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili gözaltına alınan beton mikserin sürücüsü Mehmet Göğüş tutuklandı. Öte yandan faciadan saniyeler öncesi kameralara yansıdı.
 - "Bahçeli Özel'e kapıları kapattı"
5 saat 37 dakika önce

'Köstekli saat' göndermesinin nedeni belli oldu! "Bahçeli Özel'e kapıları kapattı"

Bugün CHP lideri Özgür Özel'i ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görüşmeden önce Özel'e sert sözlerle yüklenmiş, 'köstekli saat' göndermesi yapmıştı. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Bahçeli-Özel görüşmesini değerlendirdi. Bahçeli'nin görüşme öncesinde kapıları kapattığını belirten Atik, 'köstekli saat' konusuyla ilgili de konuştu.
Gündem - Gündem
5 saat 52 dakika önce

15 yaşındaki çocuk 16 yaşındaki ablasını öldürdü

Ankara'da 16 yaşındaki ablasıyla tartışan 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Saldırıyı gerçekleştiren E.İ'nin ruhsal sorunları olduğu öğrenildi.
 - İçişleri Bakanlığı harekete geçti
6 saat 8 dakika önce

İzmir'de nikah salonundaki olayda yeni gelişme! Mülkiye Müfettişi görevlendirildi

İzmir'de bir nikah salonunda yaşanan olay büyük tepki çekmişti. Nikah öncesi, salonda dua edilmek istenmiş, nikah memuru ise "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz" diyerek mikrofonu hocanın elinden alıp uzaklaştı. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı, Mülkiye Müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.
 - 22 yıldır işçi olduğu belediyeye başkan oldu ama...
6 saat 25 dakika önce

22 yıldır işçi olduğu belediyeye başkan oldu ama elindeki kazmayı bırakmadı...

Adıyaman'ın Kahta Belediyesi'nde 22 yıl işçi olarak çalışan Mehmet Turan, yerel seçimlerde başkanlık koltuğuna oturdu. 'Belediyede yapmadığım iş kalmadı' diyen Turan, halen daha işçi gibi çalışmaya devam ediyor. Turan, "Hemen hemen her şeye ben hakim olduğum için bundan sonraki süreçte hem başkanlık hem de işçilik yapacağım" ifadelerini kullandı. 
 - Bakan Yumaklı'dan kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklama
6 saat 47 dakika önce

Bakan Yumaklı'dan kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Bakan Yumaklı, "Et fiyatlarındaki spekülatif durumun kurban fiyatlarında da olma potansiyeli vardı ama aldığımız önlemlerle ve açıklanan kurbanlık fiyatlarıyla öyle olmayacağı görülmüş oldu" dedi. 
 - Soma faciasında yeni gelişme
7 saat 4 dakika önce

Soma faciasında yeni gelişme: 10 yıl sonra 28 kamu çalışanının yargılaması başlıyor

Manisa'nın Soma ilçesinde 10 yıl önce 301 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili Soma Davasında yer almayan kamu çalışanları da yargı karşısına çıkıyor.
Sona Git