Sultan destanı! Şampiyonada yarı finaldeyiz

Düzenleyen:
Sultan destanı! Şampiyonada yarı finaldeyiz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Filenin Sultanları, grupta yenildiği son 2 turnuvanın şampiyonu Rusya’yı salona gömdü ve adını son 4 takıma arasına yazdırdı.

Filenin Sultanları 2013 ve 2015’te şampiyon olan Rusya’yı salona gömdü. Ay-yıldızlılar grup aşamasında 3-1 mağlup olduğu güçlü rakibini çeyrek finalde set vermeden (27-25, 25-18, 25-20) yenerek Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda adını yarı finale yazdırdı.  Müthiş bir mücadelenin yaşandığı ilk seti Sultanlar 27-25’le kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci set karşılıklı sayılarla başladı ve ilk teknik araya 8-7 önde giren taraf biz olduk. Ardından özellikle Kübra’nın savunmada duvar örmesiyle milliler ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Rusya’nın bu sette geri dönmesine izin vermedik ve 25-18’le 2-0 öne geçtik. Üçüncü sette Güldeniz’in etkili servislerinin etkisiyle de 9-0’lık inanılmaz bir seri yakalayan Türkiye,  25-20’lik set sonucuyla Rusya’yı 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonası’nda yarı finalist oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...