Gündem - Gündem
9 dakika önce

Gurur günü! Milli Muharip Uçak KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi

21 Şubat 2024 tarihinde ilk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN, bu sabah erken saatlerde ikinci uçuşunu da başarıyla tamamladı. TUSAŞ’ın öğle saatlerinde uçuşa ilişkin görüntüleri paylaşması bekleniyor.
 - Saklandığı delikte böyle yakalandı
13 dakika önce

1 ay önce cezaevinden kaçan firari, saklandığı çiftlikte böyle yakalandı

Adana’da 1 ay önce cezaevinden firar eden ve 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı çiftlikte yakalandı. Şahıs evde ele geçirilen uzun namlulu silahlar içinse, "Silahları, hasımlarımdan korunmak için bulunduruyordum" dedi.
 - İsrail kararını bu haritayla duyurdu!
32 dakika önce

Gazze'de son durum... İsrail ordusu haritayla duyurdu! Refah'a kara harekatı her an başlayabilir

İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı saldırılar aylardır devam ediyor. 34 bin 683 Filistinli'nin can verdiği Gazze'den her geçen dakika yeni bir acı haber daha geliyor. İsrail ordusu, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki birçok mahalleyi boşaltmaya başladığı belirtirken, bir harita da yayınlayarak 'tahliye' çağrısı yaptı. İşte Gazze'den son dakika haberleri...
 - Kontrolden çıkan tır, 5 aracı ezdi geçti! Yaralılar var
36 dakika önce

Kontrolden çıkan tır, 5 aracı ezdi geçti! Yaralılar var

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde duramayan tırın 5 aracı biçmesi sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı.
 - Hasta yakınları, 112 çalışanlarına kürekle saldırdı
52 dakika önce

Sağlıkta şiddet bitmiyor! Hasta yakınları, 112 çalışanlarına kürekle saldırdı

Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık ekibi çalışanlarına hasta yakınları kürekle saldırdı. Hamile sağlık çalışanının korkudan düşük riski yaşadığı öğrenilirken, bir sağlık çalışanı da gözünü cam parçası gelmesi sonucu yaralandı.
 - Odada yaşananların ardından soluğu mahkemede aldılar
59 dakika önce

Doktorların aşk davası! Odada yaşananların ardından soluğu mahkemede aldılar

İstanbul'da Doktor Meral D., meslektaşı Ömer E.'nin görev yaptığı yere giderek kendisiyle görüşmek istedi. Odada yaşananların ardından iki doktor da birbirinden şikayetçi oldu. Ömer E. tehdit edildiğini söylerken, Meral D. ise eski erkek arkadaşı olduğunu söylediği Ömer E. tarafından darbedildiğini öne sürdü.
 - Avrupa’da doğurganlığın en hızlı düşüş gösterdiği ülkeyiz
1 saat 1 dakika önce

Avrupa’da doğurganlığın en hızlı düşüş gösterdiği ülkeyiz: Türkiye’de demografi dönüşüyor

Türkiye’nin nüfus piramidinde önemli değişimler gözlemleniyor. Bu değişimler özellikle doğum ve yaşlılık oranlarında belirginleşiyor. AB üyesi ülkeler ile kıyaslandığında Türkiye, son 20 yılda doğurganlık hızının en çok düştüğü ülke oldu.
 - "25-30 bin personel alınacak"
1 saat 8 dakika önce

Öğretmen atamaları, mülakat konusu... Kulis bilgilerini canlı yayında aktardı

TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, öğretmen atamalarına ilişkin kulis bilgisini canlı yayında aktardı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'na 25 bin ila 30 bin arasında kadro ayrılacağını söyleyen Sözcan, herkesin merak ettiği 'Mülakatlar kaldırılacak mı?' sorusuyla ilgili de "Şu ana kadar gelen sinyaller biraz olumsuz. Nihai kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek" diye konuştu.
 - 18 kent için alarm verildi! Çok kuvvetli olacak
1 saat 21 dakika önce

Meteoroloji'den 18 kent için sarı kodlu uyarı! Gök gürültülü sağanak bekleniyor

Meteoroloji 18 kent için sarı kodlu uyarı yayınladı. Bu kentlerde yaşayan vatandaşların gök gürültülü sağanak nedeniyle tedbirli olmaları istendi.
 - Dolandırıcılara 'Sibergöz' darbesi! Çok sayıda gözaltı var
2 saat 9 dakika önce

Dolandırıcılara 'Sibergöz' darbesi! Çok sayıda gözaltı var

19 ilde dolandırıcılara düzenlenen SİBERGÖZ-38 operasyonlarında 51 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve kredi kartına el konuldu.
 - Edanur'un ölümünün ardından ortaya çıktı!
2 saat 55 dakika önce

Edanur'un ölümünün ardından ortaya çıktı! Talihsiz kız ihbardan 15 dakika sonra...

5 yaşındaki Edanur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kazı yapıp etrafını kapatmadığı alandaki su dolu çukura düşerek hayatını kaybetmişti. Talihsiz kızın ölümünde bilirkişi raporu incelendi: "Ağır tedbirsizlik ve ilgisizlik var." denildi. Öte yandan Edanur'un kaybolmasının ardından ailesinin güvenliğe kayıp ihbarı yaptığı kızın 15 dakika sonra kazı alanından bulunduğu öğrenildi.
 - İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği normale döndü
3 saat 26 dakika önce

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği normale döndü

İstanbul Boğazı'nda, arızalanan kargo gemisi dolayısıyla geçici olarak çift yönlü askıya alınan gemi trafiği, geminin kurtarılmasının ardından yeniden açıldı.
Gündem - Gündem
3 saat 47 dakika önce

Eskiler yenilere tecrübelerini aktaracak! Dışişleri Vakfı kuruluyor

Diplomatik girişimlerle tarafları bir araya getirerek meseleleri çözme yolları arayan Türkiye harekete geçti. Dışişleri Vakfı kuruluyor. Bu sayede emekli diplomatlar bilgi ve tecrübeleri gelecek nesillere aktarabilecek. Bir akademi gibi çalışacak olan vakıf, sivil diplomasi faaliyetlerini de güçlendirecek.
 - Hayvanları koruma derneğinde horoz dövüştürdüler
3 saat 57 dakika önce

Ring bile kurmuşlar! Hayvanları koruma derneğinde horoz dövüştürdüler

Samsun’un Bafra ilçesinde Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneğine ait barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı.
 - Sahibi olduğu fabrikada pres makinesine sıkıştı!
4 saat 45 dakika önce

Kocaeli'de feci iş kazası! Sahibi olduğu fabrikada pres makinesine sıkıştı, durumu ağır

Kocaeli'de plastik üreten fabrikada korkunç bir iş kazası yaşandı. Fabrikanın sahibi olduğu öğrenilen Necmi Ş, pres makinesine sıkıştı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 - Kilis'te bir adam eşi ve 3 yavrusunu boğarak öldürdü
5 saat 30 dakika önce

Kilis'te kan donduran olay! Eşi ve 3 küçük çocuğunu boğarak katletti

Kilis'te gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Yusuf Kuvara, eşi ve 3 çocuğunu boğarak öldürdükten sonra intihar etti.
 - Mandıra çöktü! Yüzlerce hayvan göçük altında
5 saat 51 dakika önce

Aksaray'da mandıra çöktü, yüzlerce hayvan göçük altında kaldı!

Aksaray’da günlerdir süren kuvvetli yağışlar sebebiyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvan göçük altında kalırken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çok sayıda ekibin kurtarma çalışmaları sürüyor, zayiat sabah ortaya çıkacak.
 - İntikam gecesi
7 saat 1 dakika önce

İntikam gecesi! Otobüsler alev alev yandı

Kocaeli’de bir açık otoparkta 17 toplu taşıma aracı gece yarısı cayır cayır yandı. Sabotaj ihtimaliyle soruşturma başlatıldı. İstanbul’da ise 5 bungalov villa, ödemeleri alamayan müteahhit tarafından havuzlarıyla birlikte sökülüp götürüldü.
 - 1 milyon kişi Türkçe öğreniyor
7 saat 13 dakika önce

1 milyon kişi Türkçe öğreniyor... Dizilerimiz dünyanın Türkiye'ye merakını artırıyor

Dizilerimiz dünyada reyting rekorları kırmakla kalmıyor, Türkiye’ye olan merakı da artırıyor. Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, şu anda dünyanın birçok ülkesinde Türkçe kurslar açtıklarını, 1 milyon kişiye Türkçe öğrettiklerini söyledi. Türk dizilerinin Türkçeyi popüler dil hâline getirdiğini belirten Ateş, “Dünyanın her yerine gidiyoruz. Yılda binden fazla etkinlik yapıyoruz” dedi.
 - Bu kez de dolu vurdu, araçlar hasar gördü
10 saat 25 dakika önce

Mersin'e dolu yağdı, araçlar hasar gördü

Mersin'de öğle saatlerinde başlayan dolu sonrası, tarım alanları beyaza büründü. Öte yandan yağış sebebiyle bazı tarım arazilerinde yetişen sebze ve meyveler zarar görürken, araçlarda da hasar meydana geldi.
 - Van'da 4.1 büyüklüğünde deprem sonrası ilk açıklama
11 saat 12 dakika önce

Van'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Van'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son dakika verileri açıkladı. Deprem sonrası vatandaşlar korku ve paniğe kapılırken, yetkililerden ilk açıklama geldi.
Sona Git