Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgulama | 4 Ocak 2018 MPİ Süper Loto Bilet sorgulama öğrenme ekranı

Düzenleyen:
Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgulama | 4 Ocak 2018 MPİ Süper Loto Bilet sorgulama öğrenme ekranı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gözler bu haftaki Süper Loto çekilişinde. Süper Loto çekilişi için nefesler tutuldu. Yılbaşı ikramiyesini kaçırdığınıza üzülmeyin sırada büyük ikramiyesi yılbaşı çekilişinin üçte birine ulaşacak olan Süper Loto var. Geçen hafta Süper Loto'da 17 milyon 806 bin lira ikramiye 8. kez devretmişti. İşte Süper Loto'nun bu haftaki çekilişiyle ilgili detaylar...

Süper Loto çekilişi bu akşam 533. kez yapıldı. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Süper Loto'da geçen hafta da 6 bilen çıkmayınca 17 milyon 806 bin 841 lira bu haftaya devretmişti. 8. kez devreden Süper Loto, yılbaşı ikramiyesini unutturacak cinsten. Bakalım devir serisi devam etti mi yoksa bu Süper Loto sonuçları bir veya birden fazla talihliye büyük ikramiye kazandırdı mı? Sayısal Loto sonuçları bu akşam çekildi. Detaylar haberimizde...

3, 15, 20, 30, 40, 52

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgulama | 4 Ocak 2018 MPİ Süper Loto Bilet sorgulama öğrenme ekranı

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişlerinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. Talihlilerden;
3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,
5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Pİyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler. 
Çekilişte 6 bilen çıkmazsa, ikramiye bir sonraki haftaya devreder. 6 bilen talihli çıkana kadar büyük ikramiyenin devri devam eder.
 
SÜPER LOTO’DA EN ÇOK HANGİ SAYILAR ÇIKAR?
 
Süper Loto çekilişlerinde en çok çıkan ve ikramiye kazandıran sayılar; 2, 17 35, 40, 41, 44, 47, 48, 51 ve 54’tür.
 
En az çıkan sayılar ise; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53
 
SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?
 
18 yaşından küçük olanlar Süper Loto çekilişlerine katılamaz. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Süper Loto kuponu , 6 kolondan oluşur. Her bir kolonda, 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. Bu sayılardan 6 tanesi seçilir ve işaretlenir. İşaretlemelerin dik olarak yapılması, kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Doldurulan her kolon için ücret verilir. 
 
Çekilişlere istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde ilgili yerden alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...