- İşte gündem olan otele kesilen ceza
22 dakika önce

Bakan Ersoy duyurdu! Türk müşterisinden 'milliyet farkı' isteyen Limak Lara Otel'e 54 bin TL ceza verildi

Antalya'da faaliyet gösteren Limak Lara Otel'in Türk müşterisinden 120 Euro 'milliyet farkı' istemesi gündem oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili sürecin başladığını duyururken Bakan Ersoy, "Milliyet farkı ile haksız gerekçeyle ücret alınması nedeniyle firmaya 54 bin lira ceza verildi, alınan ücret farkı misafire iade edildi." dedi.
 - Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!
38 dakika önce

Birinci katta yaşayanların kabusu... Hırsızın taktiği aynıydı ama o detayı hesaba katmadı!

Manisa'dan gelerek Bursa'da birinci katta yaşayanların korkulu rüyası olan hırsız, polisin amansız takibi sonrası kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 - 8 aracın karıştığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı
43 dakika önce

8 aracın karıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Karşı yöne böyle uçmuş

İstanbul Beşiktaş'ta önceki gün bir aracın karşı yöne geçmesi sonucu 8 aracın karıştığı feci kazada 8 kişi yaralanmıştı. Kazanın görüntüleri ortaya çıkarken, aracın kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerleri kırıp karşı yöne uçtuğu görülüyor.
 - Sigara içilmez uyarısı hastanede bitti
43 dakika önce

Sigara içilmez uyarısı hastanede bitti: Uçan tekmelerle darbettiler

Okmeydanı'nda bir dükkana sigara içerek giren şahıs ve esnaf arasında çıktı. Esnafın 'Burada sigara içmeyin' uyarısına aldırış etmeyen adamla çıkan tartışmaya mahalleli de katıldı. Yumruk ve uçan tekmelerle darbedilen adamın kafası kırılırken olay anı kameralara yansıdı. 
 - Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi
55 dakika önce

1 milyon TL'lik dolandırıcılık! Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi

İzmir’de yaşayan 35 yaşındaki Sevgi Canlı, iddiaya göre tüm birikimi olan yaklaşık 1 milyon lirayı, İstanbul’da bir kafeye ortak olmak için kullandı. Dolandırıldığını anlayınca parasını geri almak isteyen Canlı, dolandırıldığı kişiler tarafından hem darp edildi hem de tacize uğradı. Şu an korkarak yaşadığını söyleyen Canlı, “Ölmek istemiyorum” dedi. 
 - 'Sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz
1 saat 5 dakika önce

Adıyaman'da 'sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz... Bakan hayrete düşüyor

Adıyaman’da, üzerinde daire ve ortasında ise hilal görseli olan yumurta görenleri şaşırtıyor. Yumurtanın sahibi İsmet Ekinci, "Bu da Allah’ın bir hikmetidir. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.
 - 25 lise öğrencisi hastanelik oldu: Sebebini valilik açıkladı
1 saat 10 dakika önce

Ardahan'da 25 lise öğrencisi gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu

Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Valilikten yapılan açıklamada, "Pansiyonda öğrencilere verilen gıda numuneleri ve su numuneleri gerekli incelemelerin yapılması için Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir. Valiliğimiz tarafından başlatılan idari inceleme devam etmekte olup, konu yakından takip edilmektedir" denildi.
 - FETÖ'nün kara kuvvetleri yapılanmasına soruşturma
1 saat 16 dakika önce

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri mahrem yapılanması soruşturmasında 16 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
 - Vize krizi hortladı!
1 saat 17 dakika önce

Vize krizi hortladı: Türk vatandaşlarına neden randevu verilmiyor?

Türk vatandaşlarının Schengen çilesi yeniden hortladı. Dün Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türk vatandaşlarına mayıs sonuna kadar vize başvurusunu kapattığı iddia edilmişti. Diplomatik kaynaklar iddiaların asılsız olduğunu bildirirken Avrupalı yetkililer ise vize işlemlerindeki zorluğun sebebinin artan talep olduğunu savundu. 
Gündem - Gündem
1 saat 19 dakika önce

Gaziantep'te can pazarı! Yolcu midibüsü devrildi: 1 ölü, 17 yaralı

Gaziantep’te şehirlerarası yolcu taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi ise yaralandı. Yaralanan sürücü, tedavisinin ardından gözaltına alındı.
 - Kurtulmuş bugün 2 parti liderini ziyaret edecek
1 saat 37 dakika önce

Meclis'te anayasa mesaisi! Kurtulmuş bugün Özel ve Bahçeli'yi ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için bugün ziyaretlerine başlıyor. Kurtulmuş'un önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, ardından da MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi bekleniyor.
 - Türkiye hafta boyunca yağışa teslim
1 saat 59 dakika önce

Meteoroloji'den son tahminler: Türkiye hafta boyunca yağışa teslim, 14 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji, Türkiye genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların hafta boyunca devam edeceğini açıkladı. Güneydoğu için toz taşınımı uyarısı yapılan tahminlerde, 14 kent için ise sarı kod verildi.
 - Feci kaza, anne ve kızına mezar oldu
1 saat 59 dakika önce

Anne ve kızı feci kazada hayatını kaybetti

Çorum'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kızı hayatını kaybetti.
 - Toplu taşımaya kısıtlama getirildi!
2 saat 9 dakika önce

İstanbul Valiliği duyurdu! 1 Mayıs'ta metro, tramvay, metrobüs ve deniz ulaşımına kısıtlama

İstanbul'da yarın (1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü) metro, tramvay, metrobüs, deniz ulaşımına kısıtlama getirildi.
 - Bir gecede 6 çete yok edildi!
2 saat 30 dakika önce

6 suç örgütü daha çökertildi, onlarca gözaltı var!

Çökertilen çetelere yenileri eklendi. Suç örgütlerine 6 ilde eş zamanlı baskın düzenlendi. Mehmet Canbaz, Eyyüp Doğruer, Recep Örnek, Okday Gün ve Erkan Saltık’ın çeteleri yok edildi. Çok sayıda örgüt üyesi de gözaltına alındı.
 - AFAD duyurdu, Akdeniz ve Ege'de deprem oldu!
3 saat 35 dakika önce

AFAD duyurdu, Akdeniz'de deprem oldu! İşte ilk veriler...

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. AFAD Akdeniz'deki depremi son dakika olarak duyurdu. Gece de Ege Denizi'nde bir deprem meydana gelmişti, işte ilk veriler...
Gündem - Gündem
4 saat 14 dakika önce

Kadıköy'de 6 yaşındaki çocuğu taciz eden kadın hakkında adli işlem başlatıldı

Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay'ın 6 yaşındaki kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama - Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı.
 - Hem kalitesiz hem daha pahalıyız
4 saat 45 dakika önce

Hem kalitesiz hem daha pahalıyız! Ürün içerikleri sağlığımızı da etkiliyor

Çok uluslu şirketler tüketim mallarında ‘ülkeye göre’ üretim yapıyor. Avrupalı bir şirketin Türkiye için ürettiği üründe aroma verici ve glikoz gibi katkı maddeleri daha çok yer alırken, yerel pazara sattığı aynı malda kaliteli malzeme kullanıyor. Aynı durum Türk üreticiler için de geçerli. Avrupa’ya ihracat yapılan ürünün kalitesi çok daha yüksek iken iç pazarda alternatif maddeler kullanılıyor. Öte yandan raflarımızda yer alan birçok marka Avrupa’ya göre daha pahalıya satılıyor.
 - AFAD duyurdu, Ege'de yine deprem oldu!
5 saat 4 dakika önce

AFAD duyurdu, Ege'de yine deprem oldu!

Ege'den korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün peş peşe meydana gelen 3,5 ve 4,2 büyüklüğündeki depremlere bu gece bir yenisi daha eklendi. AFAD son dakika olarak duyurdu, işte ilk veriler...
 - Devleti 'bebekler' üzerinden soydular!
5 saat 58 dakika önce

Sağlıkçılar çetesi! Yüzde 20 komisyonla yenidoğan vurgunu

İstanbul ve Tekirdağ’da, devleti dolandıran “aralarında doktor, hemşire ve hastane yöneticilerinin” bulunduğu şebekenin yüzde 20 komisyonla  bebekleri devlet hastanelerinden özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine sevk ettikleri belirlendi.
 - Vicdanları nasır tutmuşlar Edanur’u bir daha öldürdü
6 saat 11 dakika önce

Vicdanları nasır tutmuşlar Edanur’u bir daha öldürdü! Ekşi Sözlük’te, hayatını kaybeden çocuk için iğrenç ifadeler

İstanbul Küçükçekmece’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kazı yapıp etrafını kapatmadığı alandaki su dolu çukura düşerek can veren beş yaşındaki Edanur Gezer’in acılı ailesi henüz cenazeyi bile defnetmemişken vicdan yoksunu trolleri nefret saçma yarışına girdi.
Sona Git