En iyi delege İhlas Kolejinden

Düzenleyen:
En iyi delege İhlas Kolejinden

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen BAUMUN’da da en iyi delege seçilen Taha Eren Yaprak, SOBİLMUN adlı konferansta da en iyi delege seçildi.

Çeşitli okullardan gelen öğrencilerin katıldığı “SOBİLMUN” etkinliği üç gün sürdü. Öğrenciler 9 farklı alanda komiteler kurarak fikirlerini ortaya koydu. Etkinlik tamamen İngilizce olarak düzenlendi. Geçtiğimiz aylarda Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen BAUMUN’da da en iyi delege seçilen Taha Eren Yaprak, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen SOBİLMUN adlı konferansta da en iyi delege seçildi.  Yaprak, konferans boyunca çok güzel fikirler ortaya çıktığını ve bunları tartışarak en iyi hale getirmeye çalıştıklarını ifade etti. İhlâs Koleji okullarında kurmuş oldukları MUN (Model United Nations) Kulüpleri ile öğrencileri yıl boyunca düzenlenen konferanslara hazırladıklarını ifade eden İhlâs Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin “Her yıl daha çok öğrencimiz MUN Kulüplerimize katılarak fikirlerini ortaya koyma şansını yakalıyor” dedi. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...