Napolyon avlanmak için toplattığı ve kafesleri açılınca kendisine doğru koşarak onu kaçmak zorunda bırakan hayvanlar hangisidir? İŞTE CEVABI

Düzenleyen:
Napolyon avlanmak için toplattığı ve  kafesleri açılınca kendisine doğru koşarak onu kaçmak zorunda bırakan hayvanlar hangisidir? İŞTE CEVABI

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kim Milyoner OLmak İster programı ekranların vazgeçilmez bilgi yarışmasında Milyonluk soruya çok az kaldı. 125 binlik sorunun cevabı haberimizde. Napolyon avlanmak için toplattığı ve kafesleri açılınca kendisine doğru koşarak onu kaçmak zorunda bırakan hayvanlar hangisidir?

Kim Milyoner Olmak İster yayınlandığı her gün ekranlarda büyük yankı getiriyor. Milyonluk soruya çok az kaldı. 125 binlik sorunun cevabı büyük bir merak konusu oldu. 125 binlik sorunun cevabı haberimizde. Napolyon sorusuna dair tüm detaylar burada.Yarışmacı çekilerek 60 bin lira aldı.

Napolyon'un avlanmak için toplattığı ve kafesleri açılınca kendisine doğru koşarak onu kaçmak zorunda bırakan hayvanlar hangisidir?

A- Domuz

B- Tavşan

C- Tilki

D- Kaz

Cevap: B

Napolyon avlanmak için toplattığı ve  kafesleri açılınca kendisine doğru koşarak onu kaçmak zorunda bırakan hayvanlar hangisidir? İŞTE CEVABI

Napoleon Çiftliği nedir?

Napoleon Çiftliğin büyük lideri ve hayvanlar içinde en kudretlisi. Muhteşem bir domuzdur ve çiftlikteki tüm hayvanlar ona kulak verir. Denetime son derece düşkün bir domuzdur. Kendisine sigara ve içki tüketimi izni verip, yatakta uyuması ve insan giysileri giyebilme ayrıcalığı sağlar; böylece diğer hayvanlara eşitsiz muamele de yapmış olur. Diğer hayvanlar genellikle onun suçlu olurlar. Napoelon, Hayvan Çiftliği’nin sembolizmi içerisinde 'Yoldaş Stalin'i temsil eder.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...