Suriye'den Obama'ya cevap, 'Parmağımız tetikte'

Suriye'den Obama'ya cevap, 'Parmağımız tetikte'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şam yönetiminden Obama'ya cevap geldi. Başbakan Vail Nadir El Halki 'Müdahaleye hazırlıklıyız. Askerlerimizin parmağı tetikte' dedi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'nın Suriye'ye harekat konusundaki açıklamaları hem kendi ülkesinde hem dünyada geniş yankı buldu. Bazı Cumhuriyetçi senatörler "Sınırlı operasyonu" desteklemeyeceklerini söyledi. Demokratlar ise askeri müdahale kararını haklı ve gerekli bir adım olarak niteledi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, Suriye'ye askeri harekat konusunda karar verdiğini ancak, bunun için kongrenin de onayını isteyeceğini söylemişti. Obama, "Müdahaleyi yarın, gelecek hafta ya da bir ay sonra yapabiliriz" demişti. ABD kongresi, tatil sonrası 9 eylül'de çalışmaya başlayacak. Obama'nın açıklamalarına Şam yönetimi ise "Müdahaleye hazırlıklıyız" cevabını verdi. Başbakan Vail Nadir El Halki "Askerlerimizin parmağı tetikte" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...