Bale resmen Real Madrid'te

Bale resmen Real Madrid'te

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tottenham Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, yıldız futbolcuları Gareth Bale'in Real Madrid ile 6 yıllık anlaşma sağladığını resmen açıkladı.

Real Madrid, Tottenham'ın yıldız oyuncusu Gareth Bale ile 6 yıllığına anlaştığını resmen açıkladı. Milli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra yarın, Santiago Bernabeu Stadı'nda saat 13.00'da imzayı atacak. İmzanın ardından Gareth Bale, ilk defa Real Madrid forması ile Santiago Bernabeu çimlerinin üzerine çıkacak ve basına tanıtılacak. Tottenham Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, yıldız futbolcuları Gareth Bale'in Real Madrid'e transfer olduğunu resmen açıkladı. İngiltere Premier Lig'de bugün oynanan Arsenal - Tottenham maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Villas-Boas, "Gareth Bale Real Madrid'li oldu. Ona başarılar diliyorum" dedi. Portekizli teknik adamın bu açıklamasının ardından Real Madrid'de bayram havası estiği bildirilirken, Galli yıldızın İspanya kulübüne 100 milyon Euro karşılığında transfer olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...