Başbakan Erdoğan'dan olimpiyat kararı sonrası ilk açıklama

Başbakan Erdoğan'dan olimpiyat kararı sonrası ilk açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Erdoğan, 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın ev sahipliğinin Tokyo'ya verilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın ev sahipliğinin Tokyo'ya verilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha önce olimpiyat düzenlemiş bir şehre yeniden ev sahipliği verilmesine üzüldüğünü söyledi. İşte Başbakan'ın açıklamaları: "İstanbul'a alma noktasında umudumuz fazlaydı. Ekibimiz buna hazırlanmış ve inanmıştı. Üzüntüm daha önce yapılmış bir ülkeye olimpiyat verilmesi. Bu işi yayılmacılık noktasında daha iyi yapabilirlerdi. Gönlümüz farklı bir şeyi bekliyordu.İstanbul farklı medeniyetlerin buluştuğu bir yer olması bakımından çok farklı bir şehir. Özellikle 7 yıllık program için çok farklı projelerin yatırımı yaptık. Altyapı, üstyapı... Her şeyimiz tamamdı fakat olmadı. Bizim için en azıdan finale kalmak bile büyük bir başarı. İnşallah bundan sonrası çok daha farklı adımların atılmasına vesile olur. Demek ki mevcut komite hazır olmadığımızı düşündü. Adaylıklar devam edecek mi bunu o günkü şartlar belirleyecek. Şimdiki hedefimiz olimpiyatlarda madalya sayılarımız artırmak. Tüm milletime selam ve sevgilerimi gönderiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...