Takla atan minibüsteki inşaat işçileri etrafa savruldu

/ Kaynak: CHA
Takla atan minibüsteki inşaat işçileri etrafa savruldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Gaziosmanpaşa TEM Otoyolu'nda inşaat işçilerini taşıyan minibüs takla attı. Etrafa savrulan işçiler kanlar içerisinde kaldı.

Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. En az 10 kişinin yaralandığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.Kaza, TEM Otoyolu Küçükköy sapağına yaklaşık yüz metre kala saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 LB 994 plakalı minibüs Hadımköy'den aldığı işçileri Seyrantepe'deki inşaat alanına götürmek üzere yola çıktı. TEM Otoyolu Küçükköy sapağına yüz metre kala minibüs sürücüsü heniz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan yolun sol tarafındaki bariyere çarparak sağa doğru savruldu. Sürücünün kontrolünü sağlayamadığı araç daha sonra takla attı. Minibüste bulunan yaklaşık 15 işçi camlardan fırlayarak etrafa savruldu. nbsp;


TEM'DE CAN PAZARI
Kanlar içerisinde kalan yaralıların yardımına ilk önce kazayı gören diğer sürücüler koştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Adeta can pazarının yaşandığı olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak durumu daha ağır olan yaralıları alarak hastaneye kaldırdı. Büyük korku yaşayan bazı yaralıların ağladığı görüldü. Diğer yaralılar da olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri de takla atarak ters yatan minibüste kimsenin olup olmadığını araştırdı.Görgü tanıkları, minibüsün bir anda kontrolden çıkarak önce bariyere çaptığını daha sonra da takla attığını aktardı. Görgü şahitleri itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vererek yaralıların yardımına koştuklarını söyledi. Kazayı anlatan vatandaşlar, minibüsteki yolcuların etrafa savrulduğunu ifade etti.Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Polis, minibüste kaç kişinin bulunduğunu belirlemeye çalışırken kazada en az 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...