Fenerbahçe'de antrenman iptal

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'de antrenman iptal

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerde akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan antrenman ise iptal edildi. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre oyuncuların idmanda dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. Antrenmana Milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Salih Uçan katılmadı. Bruno Alves ve Joseph Yobo, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu arada sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Portekiz Milli Takımı'ndan ayrılarak İstanbul'a dönen Raul Meireles'in tedavisine, Can Bartu Tesisleri'nde, Kulüp Doktoru ve sağlık ekipleri tarafından devam edildiği kaydedildi. Fenerbahçe'nin bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenman ise iptal edildi. Sarı-lacivertli takım, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına yarın çift idmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...