Bale'yi fıtık ettiler

Bale'yi fıtık ettiler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Real Madrid'in 100 milyon euroya Tottenham'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Gareth Bale'in bel fıtığı olduğunu ve bıçak altına yatacağı belirtildi.

Real Madrid'in transfer döneminde 100 milyon euroya kadrosuna kattığı Galli oyuncu Gareth Bale'in ameliyat olacağı belirtildi.Kulüp doktorlarının koyduğu teşhise göre, yıldız oyuncunun bel fıtığı olduğu ve bir an önce ameliyat edilmesinin gerektiği öğrenildi. Ayrıca Galli oyuncu transfer olduğu günden bu yana Real Madrid formasıyla 3 maça çıkabildi. Madrid kulübüne yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi ise, Gareth Bale'in sakatlığının Real Madrid'e transfer olmadan önce kulüp yetkilileri tarafından bilindiğini iddia etti. Bir dönem Real Madrid forması giyen Gozalo Higuain'in de 3 yıl önce bu ameliyatı geçirmiş ve sahalardan 4 ay uzak kalmıştı.(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...