Gidiş yolu çile dolu

Gidiş yolu çile dolu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul'da, TEM Otoyolu'ndaki trafik yoğunluğu İSTOÇ sapağından başlayıp, Edirne istikametine doğru artarak devam etti.

İstanbul'da, TEM Otoyolu'ndaki trafik yoğunluğu İSTOÇ sapağından başlayıp, Edirne istikametine doğru artarak devam etti. E-5'teki trafik yoğunluğu ise Haliç Köprüsü'nden başlayıp, Edirne Trakya yönüne doğru yoğunlaştı. İstanbul'un iki ana arteri üzerinde trafiğin zaman zaman durduğu gözlendi. TEM otoyolunun Kocaeli kesimindeki İstanbul-Ankara yönü zaman zaman durma noktasına gelirken, ters istikametteki trafik akışının normalin altında olduğu gözlendi. Özellikle, Kocaeli'nin İzmit ilçesi bölgesinde bulunan rampalar ve bu mevkilerde otoyolun zaman zaman 3 şeritten 2 şeride düşmesi trafik akışını olumsuz etkiliyor. Trafikteki akışında olumsuzluk yaşanmaması için otoyolun her 5 kilometresinde bir polis ekipleri bulunduruluyor. Bu arada, Eskihisar-Topçular arasındaki arabalı vapur sayısı 17'ye çıkarılması da buradaki yoğunluğa çözüm olmadı. nbsp;Otoyolun Bolu ve Gerede istikametinde de 15 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Gerede Karadeniz bağlantı yolu, Yeniçağa, Çaydurt ve Bolu Dağı 2. viyadüğünde araçlar, 10 kilometreye yaklaşan kuyruk sebebiyle dur-kalk şeklinde ilerledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...