Aile yeniden aynı çatı altında buluştu

Aile yeniden aynı çatı altında buluştu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ayrıldığı eşi evinin çatısı ile kapı ve pencerelerini satınca 2 çocuğunu yetiştirme yurduna veren Şahin İdem, evi onarıp ailesiyle yeniden bir araya geldi

Bir süre cezaevinde kaldığını, çıktıktan sonra anlaşmazlık yaşadığı eşinin evin çatısını, kapı ve pencerelerini sattığını ifade eden Şahin İdem, eşi Fatma İdem (34) ile bir araya gelip konuştuklarını, geçmişte yaşanan olumsuzlukları unutarak barıştıklarını söyledi. Ayrı oldukları dönemde yetiştirme yurdunda kalan iki çocuklarını da alarak evlerine yerleştiklerini ifade eden İdem, şunları kaydetti: "Evimin kapı ve pencerelerini de yaptırmak istiyorum ama buna gelirim el vermiyor. Bahçelerde budama yaparak günlük 30-40 lira kazanıyorum. Her gün iş olmadığı için sabit bir gelirim yok. Gücümün yettiğince çalışıp aileme bakmak istiyorum." Fatma İdem de hayatlarında yeni bir sayfa açtıklarını belirterek, "Bundan sonra çocuklarımızın geleceği için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...