Deniz ulaşımına karayel engeli

/ Kaynak: CHA
Deniz ulaşımına karayel engeli

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Kurban Bayramı dolayısıyla yaptıkları ek seferlerle Bursa ve İstanbul arasında deniz ulaşımına aracılık eden BUDO ve İDO, karayel engeline takıldı.

Mudanya-İstanbul arasında çalışan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş ile İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'ye ait deniz otobüsleri, Marmara Denizi'nde etkili olan karayel dolayısıyla bazı seferlerini iptal etti. BUDO ve İDO'nun internet siteleri aracılığıyla yaptığı duyuruda, BUDO'nun İstanbul Kabataş ile Bursa Mudanya arasında saat 15.00'te yapılması gereken sefer iptal olurken, İDO ise İstanbul-Kabataş ile Bursa-Güzelyalı arasında saat 15.15, 17.45, 18.05 seferlerini iptal etti.İDO ayrıca, Bursa Güzelyalı'dan İstanbul Kabataş'a yapacağı saat 15.00 ve 17.30 seferlerini de iptal ettiğini duyurdu. Şirket yetkilileri, hava koşullarının düzelmesiyle seferlerin normale döneceğini bildirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...