Mancini, 'Herkes her şeyi biliyor'

Mancini, 'Herkes her şeyi biliyor'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini maç sonu yaptığı açıklamada, 'Burası da aynı İtalya gibi, herkes her şeyi biliyor' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini maçtan sonra Bruma ve Amrabat'ın neden tribüne çıktığı ile ilgili soruya ilginç bir cevap verdi. Tecrübeli hoca, "Burayı seviyorum. Aynı İtalya gibi. Herkes her şeyi biliyor!" dedi. Bruma'nın çok genç bir oyuncu olduğunu belirten İtalyan hoca, "Birincisi her şeyi onun çözmesini bekleyemeyiz. İkincisi Cuma günü milli takımdan geldi ve yorgundu. Üçüncüsü ise onu tercih etseydik defans oyuncumuz kalmayacaktı. Yabancı kuralı nedeniyle Dany'i 18'de tercih etmek zorunda kaldık" diye konuştu. nbsp;Mancını maçla ilgili ise şunları söyledi: "Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Rakibimiz iyi oynadı. Sonuç güzel ama oyunumuzu daha iyiye götürmemiz gerekiyor. İstediğimiz takımın oluşması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Elimde sihirli değnek yok. Ancak zamanla daha iyi olacağız." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...