12 inç Retina ekranlı MacBook göründü

12 inç Retina ekranlı MacBook göründü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Büyük etkinliğe saatler kala Apple hayranlarının MacBook'lardan beklentilerini yükseltecek bir haber ortalığı karıştırdı.

9to5Mac bir araştırma notu paylaştı , KGI güvenlik analisti Ming-Chi Kuo'nun 2014'ün ikinci ya da üçüncü çeyreğinde Apple'ın 12 inçlik Retina ekran bir MacBook çıkaracağını tahmin etmiş. Rapora göre, dizüstü bilgisayarlar bambaşka bir tasarımla gelecek. Aynı zamanda, sözü geçenmodel MacBook Air ya da MacBook Pro olarak adlandırılmamış bu demek oluyorki üretici firma için yeni bir dizüstü bilgisayar kategorisi mi yoksa halihazırdaki modelin geliştirmesi mi söz konusu, nbsp; orası henüz kesinleşmiş değil.

Ming-Chi Kuo'nun raporundaki diğer bir söylenti ise Apple'ın yeni MacBook'la hemen hemen aynı zamanda daha düşük fiyatlı bir iMac ve şimdiki Retina ekran iPad'den %30-40 daha yüksek PPI'a sahip altıncı nesil 9.7 inç bir iPad çıkaracağı da öne sürülüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...