Trabzon'da ilk yarıda gol yok

/ Kaynak: AA
Trabzon'da ilk yarıda gol yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor-Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.
3. dakikada Adrian'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde topu kontrol eden Olcan'ın yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
18. dakikada Adrian'ın pasında, savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Malouda'nın kaleci Korcan Çelikay ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, meşin yuvarlak son anda yatarak araya giren Da Costa'ya çarpıp kornere gitti.
21. dakikada Mustafa Yumlu'nun derinleme pasında, kaleci Korcan ile karşı karşıya kalan Henrique'nin şutunda, top kaleci Korcan Çelikay'dan döndü. Dönen topu Yusuf Erdoğan tamamlamak istedi ancak bu kez meşin yuvarlak savunmaya çarparak uzaklaştı.
25. dakikada Kadir Bekmezci'nin kafa ile indirdiği topu Taouil kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak savunmadan dönerek Navratil'in önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda bu kez top savunmada Bamba'ya çarparak uzaklaştı.
27. dakikada Olcan'ın soldan ortasında, ceza alanı içinde Malouda'nın şutunda, kaleci Korcan Çelikay sol üst köşeye uzanarak tehlikeyi önledi.


37. dakikada Olcan'ın soldan yerden ortasına altı pas içinde son anda müdahale eden Da Costa, Henrique'den önce topa ayak koyarak tehlikeyi önledi.


43. dakikada soldan ceza alanına giren Burhan Eşer, Yusuf Erdoğan ile girdiği mücadelede yere düştü. Bu pozisyonda penaltı bekleyen Sivasspor'da oyuncular ve teknik heyet pozisyona itiraz etti. Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, yedek kulübesindeki kaleci antrenörü Murat Göksu'yu tribüne gönderdi.


Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...