Sezer Öztürk, 'Özür dilemem'

Sezer Öztürk, 'Özür dilemem'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman'la kavga eden Sezer Öztürk bir televizyon kanalına konuşarak özür dilemeyeceğini ifade etti.

Beşiktaş yönetiminin kavga ettikleri için kadro dışı bıraktığı İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk arasındaki gerilim karşılıklı açıklamalarla sürüyor. İbrahim Toraman'ın önceki gün Kanaltürk'te yayınlanan 'Top Bizde' programında yaptığı açıklamalara, Sezer Öztürk Beyaz Tv'deki 'Beyaz Futbol' programı aracılığı ile çarpıcı cevaplar verdi: *Toraman, 'Beşiktaş'ın menfaatleri için yaptım' diyor. Sadece o mu Beşiktaş için hareket ediyor? Ben ne yapıyorum burada? nbsp;Toraman'ı 2 hafta önce herkesin önünde benimle böyle konuşmaması için uyardım. Toraman'ın arkamdan 'Fenerbahçe artığı' tarzında konuştuğunu duydum. Çok üzüldüm. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir futbolcu gelemeyecek mi? Hepsi Türk takımı. 'Benim odama sen bir gelsene' tarzında tehdit eder gibi konuştu. İnsanca 'odama gelir misin' deseydi farklı olurdu. Ayrıca kapıyı kilitleme gibi bir durum yok. Ben eşkiya mıyım ki kapıyı kilitleyeyim. Kendisinin başlattığı konu için ben neden özür dileyim? nbsp;Başkanımız Fikret Orman beni çok istedi, çok emek verdi. Ona karşı çok mahcubum. Özür dileyeceksem başkanımızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...