İşte Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı kadrosu

İşte Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı kadrosu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçında Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının kapanışında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Siyah-beyazlıların Galatasaray maçından kaynaklanan cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocukların izleyeceği müsabaka saat 20:00'de başlayacak. Lig TV'den yayınlanacak müsabakayı Yunus Yıldırım yönetecek. Bu karşılaşmayı Skorer.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda sakatlık sıkıntısı bulunuyor. Tam olarak hazır olmayan Oğuzhan Özyakup, Rizespor karşısında karşılaşmayı tribünde takip edecek. Teknik direktör Bilic, oynaması şüpheli olan Atiba'nın yerine Necip Uysal'a görev verdi.
nbsp;
Beşiktaş'ın 11'i: Tolga, nbsp;Serdar, Sivok, Escude, Motta, Necip, Veli, Gökhan, Fernandes, Olcay, Almedia
Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i: Serkan, Ali Adnan, Goodfrey, Koray, Viera, Sercan, Slyvestre, Cernat, Kıvanç, Tevfik, Kweuke

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...