- Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi
11 dakika önce

1 milyon TL'lik dolandırıcılık! Gittiği her yerde rehin alındı, hem darp hem tehdit edildi

İzmir’de yaşayan 35 yaşındaki Sevgi Canlı, iddiaya göre tüm birikimi olan yaklaşık 1 milyon lirayı, İstanbul’da bir kafeye ortak olmak için kullandı. Dolandırıldığını anlayınca parasını geri almak isteyen Canlı, dolandırıldığı kişiler tarafından hem darp edildi hem de tacize uğradı. Şu an korkarak yaşadığını söyleyen Canlı, “Ölmek istemiyorum” dedi. 
 - 'Sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz
21 dakika önce

Adıyaman'da 'sürpriz' yumurta! Daha önce böylesini görmediniz... Bakan hayrete düşüyor

Adıyaman’da, üzerinde daire ve ortasında ise hilal görseli olan yumurta görenleri şaşırtıyor. Yumurtanın sahibi İsmet Ekinci, "Bu da Allah’ın bir hikmetidir. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.
 - 25 lise öğrencisi hastanelik oldu: Sebebini valilik açıkladı
26 dakika önce

Ardahan'da 25 lise öğrencisi gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu

Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Valilikten yapılan açıklamada, "Pansiyonda öğrencilere verilen gıda numuneleri ve su numuneleri gerekli incelemelerin yapılması için Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir. Valiliğimiz tarafından başlatılan idari inceleme devam etmekte olup, konu yakından takip edilmektedir" denildi.
 - FETÖ'nün kara kuvvetleri yapılanmasına soruşturma
32 dakika önce

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri mahrem yapılanması soruşturmasında 16 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
 - Vize krizi hortladı!
33 dakika önce

Vize krizi hortladı: Türk vatandaşlarına neden randevu verilmiyor?

Türk vatandaşlarının Schengen çilesi yeniden hortladı. Dün Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türk vatandaşlarına mayıs sonuna kadar vize başvurusunu kapattığı iddia edilmişti. Diplomatik kaynaklar iddiaların asılsız olduğunu bildirirken Avrupalı yetkililer ise vize işlemlerindeki zorluğun sebebinin artan talep olduğunu savundu. 
Gündem - Gündem
35 dakika önce

Gaziantep'te can pazarı! Yolcu midibüsü devrildi: 1 ölü, 17 yaralı

Gaziantep’te şehirlerarası yolcu taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi ise yaralandı. Yaralanan sürücü, tedavisinin ardından gözaltına alındı.
 - Kurtulmuş bugün 2 parti liderini ziyaret edecek
53 dakika önce

Meclis'te anayasa mesaisi! Kurtulmuş bugün Özel ve Bahçeli'yi ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için bugün ziyaretlerine başlıyor. Kurtulmuş'un önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, ardından da MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesi bekleniyor.
 - Türkiye hafta boyunca yağışa teslim
1 saat 15 dakika önce

Meteoroloji'den son tahminler: Türkiye hafta boyunca yağışa teslim, 14 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji, Türkiye genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların hafta boyunca devam edeceğini açıkladı. Güneydoğu için toz taşınımı uyarısı yapılan tahminlerde, 14 kent için ise sarı kod verildi.
 - Feci kaza, anne ve kızına mezar oldu
1 saat 15 dakika önce

Anne ve kızı feci kazada hayatını kaybetti

Çorum'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kızı hayatını kaybetti.
 - Toplu taşımaya kısıtlama getirildi!
1 saat 25 dakika önce

İstanbul Valiliği duyurdu! 1 Mayıs'ta metro, tramvay, metrobüs ve deniz ulaşımına kısıtlama

İstanbul'da yarın (1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü) metro, tramvay, metrobüs, deniz ulaşımına kısıtlama getirildi.
 - Bir gecede 6 çete yok edildi!
1 saat 46 dakika önce

6 suç örgütü daha çökertildi, onlarca gözaltı var!

Çökertilen çetelere yenileri eklendi. Suç örgütlerine 6 ilde eş zamanlı baskın düzenlendi. Mehmet Canbaz, Eyyüp Doğruer, Recep Örnek, Okday Gün ve Erkan Saltık’ın çeteleri yok edildi. Çok sayıda örgüt üyesi de gözaltına alındı.
 - AFAD duyurdu, Akdeniz ve Ege'de deprem oldu!
2 saat 51 dakika önce

AFAD duyurdu, Akdeniz'de deprem oldu! İşte ilk veriler...

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. AFAD Akdeniz'deki depremi son dakika olarak duyurdu. Gece de Ege Denizi'nde bir deprem meydana gelmişti, işte ilk veriler...
Gündem - Gündem
3 saat 30 dakika önce

Kadıköy'de 6 yaşındaki çocuğu taciz eden kadın hakkında adli işlem başlatıldı

Türk-Alman Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay'ın 6 yaşındaki kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama - Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı.
 - Hem kalitesiz hem daha pahalıyız
4 saat 1 dakika önce

Hem kalitesiz hem daha pahalıyız! Ürün içerikleri sağlığımızı da etkiliyor

Çok uluslu şirketler tüketim mallarında ‘ülkeye göre’ üretim yapıyor. Avrupalı bir şirketin Türkiye için ürettiği üründe aroma verici ve glikoz gibi katkı maddeleri daha çok yer alırken, yerel pazara sattığı aynı malda kaliteli malzeme kullanıyor. Aynı durum Türk üreticiler için de geçerli. Avrupa’ya ihracat yapılan ürünün kalitesi çok daha yüksek iken iç pazarda alternatif maddeler kullanılıyor. Öte yandan raflarımızda yer alan birçok marka Avrupa’ya göre daha pahalıya satılıyor.
 - AFAD duyurdu, Ege'de yine deprem oldu!
4 saat 20 dakika önce

AFAD duyurdu, Ege'de yine deprem oldu!

Ege'den korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün peş peşe meydana gelen 3,5 ve 4,2 büyüklüğündeki depremlere bu gece bir yenisi daha eklendi. AFAD son dakika olarak duyurdu, işte ilk veriler...
 - Devleti 'bebekler' üzerinden soydular!
5 saat 14 dakika önce

Sağlıkçılar çetesi! Yüzde 20 komisyonla yenidoğan vurgunu

İstanbul ve Tekirdağ’da, devleti dolandıran “aralarında doktor, hemşire ve hastane yöneticilerinin” bulunduğu şebekenin yüzde 20 komisyonla  bebekleri devlet hastanelerinden özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerine sevk ettikleri belirlendi.
 - Vicdanları nasır tutmuşlar Edanur’u bir daha öldürdü
5 saat 27 dakika önce

Vicdanları nasır tutmuşlar Edanur’u bir daha öldürdü! Ekşi Sözlük’te, hayatını kaybeden çocuk için iğrenç ifadeler

İstanbul Küçükçekmece’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kazı yapıp etrafını kapatmadığı alandaki su dolu çukura düşerek can veren beş yaşındaki Edanur Gezer’in acılı ailesi henüz cenazeyi bile defnetmemişken vicdan yoksunu trolleri nefret saçma yarışına girdi.
 - Polisten kaçamadı, ceza üstüne ceza aldı!
7 saat 10 dakika önce

Alkollü sürücü polise yakalanınca pişman oldu: Keşke açmasaydım...

Aksaray’da alkollü araba kullanan bir sürücü polise yakalandı. Ehliyetine el konulan gence 6 bin 439 TL para cezası kesildi. Sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsun?” sorusuna, “Keşke açmasaydım 1 şişeydi” diye cevap verdi.
Gündem - Gündem
7 saat 24 dakika önce

Ankara'da yağmur beraberinde kaza getirdi! 5 araç birbirine girdi, çok sayıda yaralı var

Ankara'da kuvvetli sağanak etkisini arttırdı, kayganlaşan yollar trafik kazasına sebep oldu. Elmadağ ilçesinde 4 araç ve 1 tırın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.
 - Niğde'de kazalar peş peşe geldi!
7 saat 51 dakika önce

Niğde'de kazalar peş peşe geldi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Niğde'de gece yarısı sıcak saatler yaşandı. Peş peşe gelen kazalarda çok sayıda kişi öldü, yaralılar da var. Ulukışla ilçesinde 3 tır, kamyon ve otomobil birbirine girdi. Edikli Beldesi yakınlarında da ticari araç motosikletle çarpıştı. İşte bölgede son durum...
 - Edanur'u belediye ihmali öldürdü
8 saat 6 dakika önce

Erdoğan'dan CHP'li belediyelere tepki: Edanur'u belediye ihmali öldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP’li belediyelerin öldüren ihmallerine tepki: "İstanbul’un göbeğindeki parkta 5 yasında kızımız hayatını kaybetti. Gece kulübü yangınında 29 emekçimizi, teleferik faciasında bir vatandaşımızı kurban verdik. İşçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların, bu is cinayetlerinin hiçbirinde sesi çıkmadı."
Sona Git