Özcan'a son görev

Özcan'a son görev

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 1461 Trabzon'un hocası Kadir Özcan , dün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün vefat eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan için Yavuz Selim Stadı'nda düzenlenen törende hüzün vardı. Özcan'ın Türk ve bordo-mavili bayrağa sarılı, 4 numaralı Trabzonspor ve milli takım formalarının üzerine konulduğu tabutun önünde ailesi ve yakınları gözyaşı döktü. Kadir Özcan'ın kızı, elinde babasının fotoğrafı ile 1461 oyuncusu Yakubu'ya, "Senin baban nerede? O seni İstanbul'dan buralara getirdi ama kendisi gitti" diyerek feryat etti. Bu sözler üzerine Yakubu gözyaşlarına hakim olamadı. Özcan'ın oğlu Ersan ise Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sarılarak ağladı. Kadir Özcan ile aynı takımda oynayan Faruk Özak, "Defansımızın sol tarafı çöktü. Dozer Cemilimizi kaybetmiştik, şimdi Kadirimizi kaybettik ama bu efsane yıkılmaz" dedi. Şenol Güneş de, "Takımda biri kırmızı kart gördüğü zaman o da peşinden kart görerek giderdi. Yalnız hiçbir yere gitmezdi. Bugün tek başına gidiyor" dedi. Gözyaşlarını tutamayan takım kaptanı Barış Memiş, "Bize, 'evlat her şeyi hak ediyorsunuz' derdi. Bizi güzel yerlerde görmek istiyordu. Bir yerlere getirdi, miras bıraktı. Bunun yarıda kalmasına izin vermeyeceğiz. Onun adını yükseltmeye çalışacağız" diye konuştu. nbsp; nbsp; gt; Bekir Koca (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...