WTAChampionships İstanbul'da yarı finalistler belli oluyor

WTAChampionships İstanbul'da yarı finalistler belli oluyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

WTAChampionships İstanbul" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda kırmızı grupta Petra Kvitova, Angelique Kerber'i 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, Çek sporcu, çekişmeli geçen maçı 7-6, 6-2 ve 6-3'lük setlerle kazandı. Maça iyi başlayan Kvitova, 4-1 öne geçti. Ancak güzel bir geri dönüş yapan Kerber, 7. oyunda rakibinin servisini kırdıktan sonra, servis kullandığı 8. oyunu da alarak skoru 4-4 olarak eşitledi. Daha sonra iki sporcu da servis kullandıkları oyunları kazanırken, 6-6 olan set "tie-break"e gitti. "Tie-break"i 7-3 alan Kerber, ilk setten 7-6 üstün ayrıldı. İkinci sette rakipler karşılıklı ikişer oyun alarak başlarken, Kvitova 5. oyunda servis kırarak 3-2 öne geçti. Kontrolü eline geçiren Çek tenisçi, daha sonra Kerber'e oyun vermediği ikinci seti 6-2 kazandı. Son sete servis kırarak başlayan Kvitova, 4. oyun sonunda 3-1 öne geçti. Çek tenisçi, basit hatalar hatalar yapan ve yorulan rakibi karşısında etkili mücadelesini devam ettirerek seti 6-3, 2 saat 7 dakika süren maçı da 2-1kazandı. Böylece grupta ikinci galibiyetini alan Petra Kvitova, ABD'li Serena Williams'ın ardından yarı finale yükselen ikinci isim oldu. Grupta sadece bir maçına kazanan Angelique Kerber turnuvaya veda etti. Bu arada Petra Kvitova, yarın oynanacak yarı finalde beyaz grup birincisi Li Na ile karşılaşacak. Diğer yarı final maçında ise Serena Williams ile Sırp Jelena Jankovic karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...