Kocalar çıldırdı, Cinnet!

Kocalar çıldırdı, Cinnet!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Adana'da Emine (32) ile Nurettin A. (35) yaklaşık 7 yıl önce evlendi.

1- Boşanmak isteyen karısını nbsp;bıçakladıAdana'da nbsp;Emine (32) ile Nurettin A. (35) yaklaşık 7 yıl önce evlendi. Ancak uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Nurettin A. sürekli eşini darp etmeye başladı. Emine A. ise polise giderek kocasını evden uzaklaştırdı. Evinin önünde eşi Emine A.'yı yakalayıp, boşanma kararından dönmesini isteyen Nurettin A. reddedildi. Bunun üzerine koca, "Senin başka erkeklerle ilişkin var" diye bağırdı. Emine A. ise, "Varsa sana ne, ben senden boşanacağım" dedi. Çıldıran koca, eşini kasıklarından bıçaklayıp kaçarken yakalandı. Eşi ise hastaneye kaldırıldı. nbsp;Fatih Keçe nbsp;İHA


Diğeri ise öldürdü -2-
Bursa'da ise Erhan Ç., 5 ay önce ayrılıp boşanma davaları süren eşi Çiğdem Ç. (31) ile görüşmek için buluştu. Genç kadının otomobilindeki görüşme tartışmaya dönüştü. Erhan Ç., silahını çekerek 1 çocuk annesi eşini 7 el ateş ederek öldürdü. Katil zanlısı eşi ise polislerce gözaltına alındı.



Tartıştığı eşini vurup intihar etti -3-
Mersin'in Anamur ilçesine bağlı Bozdoğan köyünde çocuklarını okula gönderen Mehmet Uyar (55) ile eşi Fatma Uyar ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Uyar, ruhsatsız tabancasıyla eşini vurduktan sonra başına ateş etti. Mehmet Uyar olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan eşi Fatma Uyar tedavi altına alındı.


Ayrıldığı kocası kurşun yağdırdı -4-

Giresun'un Çıtlakkale Mahallesi'nde sabah saatlerinde görevli olduğu okula gitmek için evden çıkan öğretmen Fatma Taylan, boşandığı eski eşi M.E. (53) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlardan ikisi koluna ikisi ayaklarına biri de sırtına isabet eden öğretmen Fatma Taylan, Giresun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Durumu kritik olan iki çocuk annesi öğretmenin yoğun bakımda hayat mücadelesi devam ederken, zanlı M.E ise aranıyor. Ahmet Bölge GİRESUN İHA nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...