Gündem - Gündem
12 dakika önce

1 Mayıs olaylarında 12 kişinin daha tutukluluğu istendi

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 12 şüpheli daha tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi.
Gündem - Gündem
16 dakika önce

Düğün konvoyunda bahşiş kavgası! Arabayla üzerinden geçti

Çorum'da düğün konvoyunun önünü keserek bahşiş almak isteyenler arasında kavga çıktı. Kavga esnasında yere düşen kişinin üzerinden araba geçerken, 5 kişi gözaltına alındı.
 - Minik Edanur soruşturmasında yeni gelişme
23 dakika önce

Ölüm çukurunda hayatını kaybetmişti: Minik Edanur soruşturmasında Ağaç A.Ş. Genel Müdürü teslim oldu

Küçükçekmece su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden minik Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, savcılığa teslim oldu.
 - Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe!
40 dakika önce

Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya darbe! 7 terörist etkisiz

Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonu MSB duyurdu.
Gündem - Gündem
1 saat 24 dakika önce

Trafikte 'makas' faciası! Sorumsuzluğu arkadaşının ölümüne yol açtı

Bahçelievler'de iddiaya göre makas atarak seyreden motosiklet sürücüsü hakimiyetini kaydederek bariyerlere çarptı. Motosikletin arkasında oturan şahıs, kafasını bariyerlere vurdu. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, ayağı kırılan sürücü ise hastaneye kaldırıldı. İki arkadaşın kafalarında kask olmadığı iddia edildi.
 - Bakan Güler'den kuvvet komutanlarına talimat
1 saat 42 dakika önce

Bakan Güler, kuvvet komutanlarıyla bir arada! Talimat verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile bir araya geldi. Güler toplantıda, başta terörle mücadele olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi alarak talimatlar verdi.
 - Beton mikseri, yolcu minibüsünü biçti
2 saat 7 dakika önce

Gaziantep’te beton mikseri, yolcu minibüsüne çarptı: 8 ölü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton mikseri, yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.
 - Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek?
2 saat 23 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Merkezi'ne ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama var

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa zamanda CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'i ziyaret edeceğini söylemişti. Gelişmeler merakla beklenirken Özel, iadeiziyaret tarihinin belli olup olmadığı sorusuna, "Bize henüz böyle bir başvuru yapılmadı. Böyle bir talepte bulunulacağını biliyoruz. Netleşen bir tarih olduğunda zaten açıklanır." cevabını verdi.
 - İzmir'de nikah salonunda tepki çeken olay!
2 saat 40 dakika önce

İzmir'de nikah salonunda tepki çeken olay! Nikah memuru engel oldu: 'Burada dua edemezsiniz'

İzmir'de bir nikah salonunda yaşanan olay tepki çekti. Nikah öncesi, salonda dua edilmek istendi, nikah memuru "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz lütfen. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz" diyerek mikrofonu alıp uzaklaştı.
 - Görüntü İstanbul'da kaydedildi! Üçü aynı anda...
2 saat 45 dakika önce

Bilim kurgu görüntülerini aratmadı! Raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı karede

İstanbul’da bilim kurgu görüntülerini aratmayan bir görüntü kaydedildi. Etkili olan yağmurun ardından ortaya çıkan raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı anda tek karede görüntülendi.
Gündem - Gündem
2 saat 48 dakika önce

İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü

Samsun'da bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını tabancayla öldürdü.
 - Adli Tıp'tan rapor istendi, karar merakla bekleniyor
3 saat 6 dakika önce

Dilan Polat tahliye edilecek mi? Adli Tıp'tan rapor istendi, karar merakla bekleniyor

Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
Gündem - Gündem
3 saat 20 dakika önce

İstanbul'un barajlarında son durum

İSKİ, İstanbul'daki baraj doluluk oranlarına ilişkin 6 Mayıs verilerini paylaştı. Verilere göre, yağmurlu havanın etkili olduğu mega kentte barajların doluluk oranı yüzde 83.43 oldu.
 - Klasik otomobille dünya turu yapan İngiliz çift Türkiye'de
3 saat 57 dakika önce

Gören dönüp bir daha bakıyor! Klasik otomobille dünya turu yapan İngiliz çift Türkiye'de

İngiliz Kidby çifti, 1924 model Bean marka klasik otomobilleri dünya turuna çıktı. Dünya turunda güzergahlarındaki 9. ülke olan Türkiye'ye gelen çift, mola verdikleri Samsun’da ilgi odağı oldu.
 - Son ankette Özgür Özel'e soğuk duş
4 saat 11 dakika önce

Vatandaşa 2 soru yöneltildi! Son ankette Özgür Özel'e soğuk duş

Asal Araştırma'nın son çalışmasında "Sizce bugün Türkiye’nin sorunlarını hangi siyasi parti çözebilir?" sorusunun yöneltildiği vatandaşların yüzde 28'i AK Parti ismini verdi. "CHP’nin iktidarda olmasını ve Özgür Özel’in Türkiye’yi yönetmesini ister misiniz?" sorusuna ise katılımcıların yüzde 55.3'ü 'Hayır' cevabını verdi.
Gündem - Gündem
5 saat 4 dakika önce

Alkollü minibüsçü kaza yaptı, araçtan indiği gibi yanındaki kadını tokatladı!

Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. O esnada kaldırımdan geçen bir kişi faciadan kıl payı kurtuldu. Şoför ise kazanın ardından sinirle yanındaki kadını araçtan indirerek tokatlamaya başladı.
 - Kılıçdaroğlu'ndan Özel'e "Külliye" göndermesi
5 saat 9 dakika önce

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e Külliye göndermesi

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel - Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rahatsız ettiği öne sürülmüştü. Bugün bir yazı kaleme alan Kılıçdaroğlu, "Yatmam çakal yatağında, aslanlar yese beni" ifadeleri ile Özel'e göndermede bulundu.
 - "Hataların, ihanetlerin üzerine gideceğiz"
5 saat 11 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: Serzenişlerin farkındayız, hataların, ihanetlerin üzerine gideceğiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan 201 eserin toplu açılış töreni, bugün Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz tüm eksiklerin, hataların varsa ihanetlerin üzerine inşallah çok daha kararlı şekilde gideceğiz" diye konuştu.
 - Önce kendine çay ısmarlattı, sonra...
5 saat 20 dakika önce

Hırsızdaki rahatlık 'pes' dedirtti: Önce kendine çay ısmarlattı, sonra 30 bin liralık soygun yaptı

Sultangazi'de bir telefon mağazasına müşteri gibi giren biri kadın 2 hırsız, 30 bin lira değerindeki 2 cep telefonu çaldı. İş yeri sahibinin çay bile ısmarladığı hırsızların 36 suçtan arandığı ortaya çıktı.
 - Sporcu Mehmet Ayan'a köpek saldırdı!
5 saat 24 dakika önce

Kağıthane'de başıboş dehşeti! Sporcu Mehmet Ayan'a köpek saldırdı

Kağıthane’de başıboş köpek, yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan'a saldırdı. O esnada köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kadın, köpeklerin videosunu çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi. Hastaneye giden yaralı sporcu Mehmet Ayan'a kuduz aşısı yapıldı.
 - KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi
5 saat 35 dakika önce

Gurur günü! Milli Muharip Uçak KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi

21 Şubat'ta ilk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN, bu sabah erken saatlerde ikinci uçuşunu da başarıyla tamamladı. TUSAŞ’ın öğle saatlerinde uçuşa ilişkin görüntüleri paylaşması bekleniyor.
Sona Git