Atletico Madrid Real Betis maçı idman tv, şifresiz kanallar

Atletico Madrid Real Betis maçı idman tv, şifresiz kanallar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Atletico Madrid Real Betis maçı hangi kanalda yayınlanıyor, saat kaçta, ne zaman oynanacak

Atletico Madrid-Real Betis maçı, bu akşam Atletico Madrid'nın sahasıda oynanacak. La Liga'nın 10. haftasına denk gelen maç öncesinde her iki takımın nbsp;yıldız futbolcuları Arda Turan, yine ön plana çıkan isim oldu. Ligde Atletico Madrid 24 puanla ikinci, Real Betis ise 8 puanla 18. sırada nbsp;bulunuyor. Karşılaşma, TSİ 22.00'da başlayacak olan maç d-smart ekranlarında yayınlanacak. 27 Ekim bugün 22.00'de başlayacak Atletico Madrid Real Betis nbsp;maçı şifresiz olarak İdman TV'den izleyebilirsiniz. Türk futbolseverler için ise Atletico Madrid Real Betis maçı D-SMART'tan şifreli olarak yayınlanacak. SMART Spor dışında Atletico Madrid Real Betis maçını şifresiz canlı olarak uydudan yayınlayacak. La Liga'nın 10. haftasında Real Betis ile karşılaşacak olan Atletico Madrid'de Arda Turan şoku yaşanıyor. Geride kalan dokuz haftada topladığı 22 puanla Barcelona'nın ardından ikinci sırada bulunan Atletico Madrid Arda Turan'dan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. Atletico'nun bu sezon oynadığı dokuz maçın tamamında forma giyen Arda'nın Real Betis karşısında oynamayacağı ve kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Sağ iliopsoas kasında zedelenme teşhisi konan Arda'nın bir süre dinlenmesi tavsiye edildi. Arda'nın yokluğunda genç yıldız Oliver Torres'in oynaması bekleniyor. nbsp;
İşte o kanallar;
Atletico Madrid Real Betis maçını canlı yayında izleyebileceğiniz kanalların listesi aşağıdadır. Atletico Madrid Real Betis maçı 27.10.2013 Saat 22:00 de başlıyor. Atletico Madrid Real Betis maçı canlı yayın listesi aşağıdadır. C+ Sport (Poland) , Sky Sports 1 (uk) , Sport 1 (Hun) , SportKlub (Srb) / HD , SportKlub (Slovenia) , SportKlub (Croatia) , Sport 1 (Cze/Svk) , Al Jazeera Sport +8 , Canal 9 (Den) , TRK Futbol (ukraine) , C More Fotball (nor) / HD , C More Sport (swe) , C More Sport (fin/swe) HD , Canal+ 1 (esp) HD , NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76) , Sport TV Live / HD , Fox Sports Plus (italy) / HD , F+ (bulgaria)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...