Es es ikinci yarıda coştu (Eskişehirspor 4 - 1 Çaykur Rizespor)

Es es ikinci yarıda coştu (Eskişehirspor 4 - 1 Çaykur Rizespor)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Eskişehirspor taraftarı önünde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında nbsp;Eskişehirspor nbsp;taraftarı önünde Çaykur Rizespor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Eskişehirspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken, puanını 16'ya çıkardı. Çaykur Rizespor ise 14 puanda kaldı.Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 52'de Cristobal Jorquera, 71'de Erman, 75'te Erkan ve 80'de Ndiaye'den gelirken, Çaykur Rizespor'un tek golünü 69. dakikada Leonard Kweuke kaydetti.Karşılaşmanın ilk yarısı daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, ilk 45 dakika boyunca her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Düşük tempoda geçen ilk 45 dakika 0-0'lık beraberlikle sona erdi.Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi Eskişehirspor hızlı bir başlangıç yaptı. Rakip kalede fırsat kollayan ev sahibi ekip aradığı golü 52. dakikada Cristobal Jorquera ile buldu. Cristobal ceza sahası dışında rakiplerinden sıyrıldıktan sonra yay çevresinden yerden düzgün bir şut çıkardı ve topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
RİZE ATTI AMA SEVİNEMEDİ!
Mücadelenin 69. dakikasında ise Çaykur Rizespor'da oyuna sonradan dahil olan Leonard Kweuke sahneye çıktı. Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında ceza sahası içine açılan ortada Kweuke iki rakibinin arasında röveşata yaparak topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi.
Konuk ekibin beraberlik sevinci ise sadece 2 dakika sürdü. Eskişehirspor, golden hemen sonra rakip nbsp;üzerinde baskı kurdu. Ceza sahası içinin sol çaprazında Erman topla buluştu. Erman topu kontrol etmesinin ardından düzgün ve sert bir vuruş çıkardı ve takımını 71. dakikada 2-1 öne geçiren golü kaydetti.
ES-ES RÜZGARI DİNMİYOR
Golün de moraliyle ev sahibi ekip ataklarına devam etti. Bu kez ilk golü atan Cristobal Jorquera'nın pasında topla buluşan Erkan Zengin ceza sahası içinden attığı golle takımını 75. dakikada 3-1 öne geçirmeyi başardı.
Oyundan iyice düşen rakibi önünde kontrolü eline alan Eskişehirspor ataklarını sürdürdü. Sol kanattan Erman'ın açtığı ortayı Ndiaye kafayla kaleye gönderdi. Ndiaye'nin kafasında topu Rize savunması filelerle buluşmadan kaleden çıkardı ancak hakem topun tamamının çizgiyi geçtiğini belirtti ve golü verdi. Ndiaye'nin 79. dakikadaki golüyle skor 4-1'e geldi.
Kalan sürede başka gol olmadı ve Eskişehirspor taraftarı önünde konuk ettiği Ç.Rizespor'u 4-1 yendi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...