- Deprem bölgesinde iki katlı ev bir anda çöktü
25 dakika önce

Deprem bölgesinde iki katlı ev bir anda çöktü! AFAD ekipleri arama çalışması başlattı

Kahramanmaraş’ta iki katlı ev çöktü, ekipler arama çalışmaları başlattı. AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.
 - O bölgelerde kritik alarm!
26 dakika önce

Fırtına, sağanak, toz taşınımı... Meteoroloji uyardı, O bölgeler alarm verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı. Raporda ülke genelinde devam edecek kuvvet yağış ve toz taşınımı için uyarılar bulunuyor. İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'i kuvvetli yağışın etkisi altına alacağı beklenirken, Güneydoğu'da da toz taşınımı hakim gözüküyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - Tam 56 milyar dolar!
1 saat 15 dakika önce

Bakan Uraloğlu: THY, Türkiye ekonomisine 56 milyar dolar kazandırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Stratejik Türkiye Gelişmiş Programı Lansmanı’a katılarak, Türk havacılığının son yıllardaki yükselişine yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. THY'nin Airbus ile yaptığı anlaşma ile 250 adet A321NEO tipi uçak alımı yaptığını belirten Bakan Uraloğlu, "THY 91 yıllık bilgi birikimi, modern altyapısı ve 440 uçaklık zengin filosuyla tüm dünyayı kanatları altına aldı. Türkiye ekonomisine 56 milyar dolar kazandırdı" dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 42 dakika önce

FED faiz kararı toplantısı 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılacak

FED'in Mayıs ayı faiz kararı toplantısı heyecanla bekleniyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz politikalarını belirleyecek olan bu toplantı, finansal piyasalarda önemli dalgalanmalara sebep olabilir. Özellikle dolar, altın, borsa ve kripto para gibi varlık sınıflarında işlem yapan yatırımcılar, FED'in faiz kararı sonrası piyasalardaki hareketliliği yakından takip edecekler. Peki FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Detaylar şu şekilde...
 - 5 yaşındaki Edanur son yolculuğuna uğurlandı
1 saat 55 dakika önce

İBB'nin öldüren çukurunda hayatını kaybetti! 5 yaşındaki Edanur son yolculuğuna uğurlandı

Parkta oynarken İBB'nin kapatmadığı su dolu çukura düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde acılı annesi ayakta durmakta güçlük çekti.
 - Sel ve taşkınlar arttı, harekete geçildi!
2 saat 1 dakika önce

Bakan Yerlikaya AFAD töreninde konuştu: 113 canımızı yitirdik, 13 ilimizde risk azaltma çalışmalarına başlayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Bakan Yerlikaya, "Son 3 yıla bakıldığında da sadece Karadeniz Bölgemizde yaşanan sel ve su baskınlarının sayısı 386. Bu afetler sebebiyle maalesef 113 canımızı yitirdik, 405 vatandaşımız da yaralandı. Öncelikle Karadeniz Bölgemizde, sel ve taşkınların yoğun olarak yaşandığı 13 ilimizde risk azaltma çalışmalarına başlayacağız" dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 38 dakika önce

Kapısı açık otobüsten düşerek ölmüştü: Şoför tutuklandı

Adana'da kadın yolcunun kapısı açık seyreden özel halk otobüsünden düşmesi sonucu hayatını kaybettiği kazada araç sürücüsü tutuklandı.
 - Pes dedirten detaylar ortaya çıktı
2 saat 56 dakika önce

'Yeni doğan' bebekler üzerinden vurgun yapmışlardı! Kamudan devlete geçirmek için yüzde 20 komisyon alıyorlarmış

'Yeni doğan' bebekler üzerinden SGK'yı dolandıran 300 kişilik şebekenin yüzde 20 komisyonla çalışarak bebekleri kamudan özel hastanelere sevk ettikleri ortaya çıktı. Beylikdüzü Medilife, Avcılar Hospital, Medicine Esenyurt ile Reyap Esenyurt ve Reyap Çorlu gibi çok sayıda hastane ise mercek altına alındı. 
 - Öğrencilerin bıçaklı kavgası akıllara durgunluk verdi
2 saat 58 dakika önce

Okul çıkışı değil, meydan muharebesi! Öğrencilerin 'topa ayakla vurdun' kavgası akıllara durgunluk verdi

Üsküdar Zeynep Kamil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde beden eğitimi dersinde voleybol topuna ayakla vurulması nedeniyle öğrenciler arasında kavga çıktı. Okul çıkışında birbirine giren öğrencilerin yumruklu, tekmeli ve bıçaklı kavgası başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Şans eseri ortaya çıktı!
3 saat 15 dakika önce

Şans eseri ortaya çıktı... Yediemin otoparkında 300 araç kayıp!

Muğla, Eskişehir ve İstanbul'da denetim sırasında durdurulan 3 aracın Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki yediemin otoparkında olması gerektiği anlaşıldı. Otoparktaki 300 aracın kayıp olduğu tahmin ediliyor.
 - Köylülerden yardım istedi ama ölümden kaçamadı
3 saat 22 dakika önce

İnek otlatıyordu, neye uğradığını şaşırdı! Köylülerden yardım istedi ama ölümden kaçamadı

Osmaniye'de 60 yaşındaki Cennet İnci'nin ölümü duyanları üzüntüye boğdu. İnek otlattığı sırada yılan sokan İnci, köylülerden yardım istedi. İnci, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 - 3 yaşındaki bebekten geriye sadece bu görüntü kaldı
3 saat 41 dakika önce

Çorlu'da yürekleri paramparça eden yangın! 3 yaşındaki bebekten geriye sadece bu görüntü kaldı

Tekirdağ Çorlu’da bir apartmanın giriş katındaki ikamette yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından mahsur kaldığı yangından kurtarılan 2 kardeşten 3 yaşındaki bebek olay yerinde hayatını kaybetti.
 - Bataklığın kurutulması gerekiyor!
3 saat 51 dakika önce

MHP TikTok'a karşı harekete geçti: Bataklığın kurutulması gerekiyor

Her türlü ahlaksızlığın yer aldığı TikTok’ta skandallar bitmiyor. Kara para aklama, fuhuş, teşhircilik, yasa dışı bahis gibi birçok suç unsurunu barındıran TikTok ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi harekete geçti. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok'un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.
 - Parası 15 dakikada yok oldu, dünyası başına yıkıldı
4 saat 9 dakika önce

Ruhsattaki plakayı görünce anladı! Parası 15 dakikada yok oldu, dünyası başına yıkıldı

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan, adına düzenlenen ruhsata güvendi. Ücreti peşin yatıran Orhan, 1.5 yıllık birikiminden oldu. Satın aldığını zannettiği aracın satılık olmadığını, hatta başkasına ait olduğunu öğrenen Orhan, düzenlenen ruhsattaki plakanın tek harfinin farklı olduğunu görünce dolandırıldığını anladı. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.
 - Denizli'de sondaj çalışması sırasında patlama
4 saat 17 dakika önce

Denizli'de sondaj çalışması sırasında patlama: Sular metrelerce yükseğe fışkırdı, her yerden göründü

Denizli’de sera kurmak için yapılan sondaj çalışması, elektrik çevrim santraline giden jeotermal ana boru hattını patlattı. Metrelerce yüksekliğe fışkıran sular pek çok noktadan göründü.
 - Yerel seçim sonrası ilk yüz yüze görüşme
4 saat 18 dakika önce

Yerel seçim sonrası ilk yüz yüze görüşme! Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi konutunda ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.
Gündem - Gündem
4 saat 33 dakika önce

Bursa'da İHA muhabirine saldırı: 2 şüpheli gözaltına alındı

Bursa'da dün akşam Podyum Park Eğlence Merkezi'nde çıkan silahlı kavgayı görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirini darp eden şüphelilerden 2’si yakalanarak gözaltına alındı.
 - DEAŞ'lı teröristler Taksim'i 1 Mayıs'ta kana bulayacaklardı
4 saat 58 dakika önce

DEAŞ'lı teröristler Taksim'i 1 Mayıs'ta kana bulayacaklardı! Beykoz'da tatbikat bile yapmışlar

DEAŞ'a yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-32' operasyonuna ilişkin ortaya çıkan yeni detaylara göre patlayıcı yapımda uzman iki teröristin Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarında eylem planladığı belirlendi. Öte yandan teröristlerin Beykoz'da tatbikat yaptıkları da belirlendi. 
Gündem - Gündem
5 saat 14 dakika önce

Yaşlı kadın otobüsten düşerek can vermişti: Şoförün ifadesi pes dedirtti

Adana'da Hatice Sabahi, otobüsün kapısı açık olduğu için düşerek can vermişti. Otobüsünün şoförünün ortaya çıkan ifadesinde "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dedi. 
 - Otobanda yumurtalı dehşet!
5 saat 20 dakika önce

Mersin-Adana yolunda dehşete düşüren olay! 'Otoban çetesi yumurta atıp durdurdukları aracı soyuyor' iddiası

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia kelimenin tam anlamıyla dehşete düşürdü. İddiaya göre, Mersin-Adana otobanına pusu kuran hırsızlar, yumurta atarak durdurdukları aracı soyuyor. Benzer sosyal medya paylaşımlarının sayısının artmasının hemen ardından Adana ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, ekipleri harekete geçerek bölgede gece boyunca denetim yaptı.
 - Diplomatik kaynaklardan kritik açıklama
5 saat 29 dakika önce

Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı mı? Diplomatik kaynaklardan kritik açıklama

Diplomatik kaynaklardan "Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldığı" yönündeki haberlere ilişkin açıklama geldi. Kaynaklar, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Sona Git